Barátai mindent megtesznek a tüdőrákkal küzdő Orbán József felépüléséért: videó

Forrás: Mokka -
betegség 100 Folk Celsius tüdőrák barátok Orbán József
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Orbán József, a 100 Folk Celsius zenésze súlyos betegséggel küzd, de nincs egyedül. A barátai mindent megtesznek azért, hogy segítsék a felépülésében, egy jótékonysági koncertet is tartanak a felépüléséért.

Súlyos betegségben szenved a 100 Folk Celsius zenésze, Orbán József. Rosszindulatú tüdődaganata van, ami miatt kemoterápiás kezeléseket kap. Azt már régóta lehetett tudni, hogy nincs minden rendben a zenésszel, de arról sokáig hallgatott, hogy mi is a pontos diagnózis. Az énekes a Mokka vendége volt barátaival, Benkő Lászlóval, Benkő Balázzsal és Légrádi Péterrel együtt, akik mindenben segítenek Orbán Józsefnek. Programokat szerveznek neki, vizsgálatokra viszik, és ami nagyon fontos, sokszor megnevettetik.

Barátai küzdenek Orbán József felépüléséért Forrás: Mokka

„Minden héten kitalál valamit (Balázs), hogy hova kell menni. Általában előző este mondja meg, hogy holnap, reggel hétkor..." – mesélte Orbán József, aki nagyon hálás a barátainak, márciusban ugyanis születésnapi koncertet ad, aminek bevételét a felépülésére fordítják. Sok ismerőse fog fellépni a bulin. „Nagyon örülök és boldog vagyok, hogy egy csomó barátom vállalta azt, hogy ingyen és bérmentve fellép ezen a bulin azért, hogy nekem egy kicsit jobb legyen az élethelyzetem" - mondta Orbán József.

Színpadon, próba közben sérült meg Kállay Bori színésznőhttp://www.life.hu/drlife/20180215-szinpadon-proba-kozben-serult-meg-kallay-bori-szineszno.htmlAz Operettszínház próbáján sérült meg Kállay Bori színésznő: elég komoly baleset érte. Dr. LifeOrigoNyitott gerinccel született, most a fogát összeszorítva viseli el a műtétek sorozatát Gabikahttp://www.life.hu/drlife/20180212-igazi-harcos-ismered-meg-gabikat-aki-nyitott-gerinccel-szuletett.htmlIsmerjétek meg a nyitott gerinccel született, most ötödikes Gabikát, akinek szülei foggal, körömmel harcolnak azért, hogy egy nap a kislányuk minimális segítséggel, képes legyen önálló életet élni. Gabi imád suliba járni, bár nehezen nyílik meg a többieknek, állandóan mosolyog, és a tucatnyi műtétet is hősiesen viselte. Dr. LifeOrigoBangó Margit újabb vizsgálat előtt áll: mindegy, mi az eredmény, nem vállalja a műtétethttp://www.life.hu/drlife/20180215-bango-margit-ujabb-vizsgalat-elott-all-mindegy-mi-az-eredmeny-nem-vallalja-a-mutetet.htmlBangó Margit évtizedekkel ezelőtt megküzdött a mellrákkal, így amikor nemrég újabb csomót talált, nagyon megijedt. Szerencsére kiderült, hogy nincs mitől félnie, de márciusban újabb biopsziára kell menni. Bármi is legyen az eredmény Bangó Margit azt mondta, újabb műtétre nem vállalkozik. Dr. LifeOrigoMegszólalt a tüdőrákkal kezelt Orbán Józsi: talán a félúton már túl vagyokhttp://www.life.hu/drlife/20180215-megszolalt-a-tudorakkal-kezelt-orban-jozsi-talan-a-feluton-mar-tul-vagyok.htmlNemrég derült ki, hogy tüdőrákkal küzd a 100 Folk Celsius frontembere, Orbán Józsi. Az énekes most nyilatkozott az állapotáról. Dr. LifeOrigoKollégái aggódnak Tahi Tóth Lászlóért: a színpadon lett rosszulhttp://www.life.hu/drlife/20180215-kollegai-aggodnak-tahi-toth-laszloert-a-szinpadon-lett-rosszul.htmlTavaly januárban vitték kórházba Tahi Tóth Lászlót, aki rá egy évre, néhány hete ismét rosszul lett. Most barátai, kollégái nyilatkoztak az állapotáról. Dr. LifeFotó: Mudra László - OrigoKórházban van Szilágyi Istvánhttp://www.life.hu/drlife/20180215-korhazban-van-szilagyi-istvan.htmlAz idős színész fia nyilatkozott az AcNews-nak. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.