Bizarr egészségi trend hódít: saját vizeletét issza meg Rain Florence vlogger

Forrás: Youtube/Rain Florence -
ivás vizelet vlogger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bizarr trend terjed az interneten, egyre többen isszák meg saját vizeletüket. Az egyik egészségmániás nő azt állítja, nincs olyan baj, amire ne lenne gyógyír a pisi.

A medúza csípésén kívül eddig nem hallottunk olyan bajról, melyre gyógyír lehetne a vizelet (és valójában arra sem jó), de Rain Florence vlogger kész bebizonyítani, hogy a vizeletünk igazából mindent orvosol. „Így tudod a legjobban bevinni a vitaminokat és tápanyagokat, ráadásul a parazitákat is elpusztítja" – állítja a nő, aki videóiban megissza a saját vizeletét.

Saját vizeletét issza meg Rain Florence vlogger Forrás: Youtube/Rain Florence

„Nincs olyan, amit ne gyógyítana meg" – állítja még az egészségmániás nő, aki szerint több mint 100 betegséget képes orvosolni a vizeletünk, de a bőrrel is csodákat tesz a nő szerint: képes visszafordítani az öregedést, enyhíti a jeleit. Ezen kívül a korpásodás tüneteit is enyhíti. Nem ő az egyetlen, aki megszállottja a vizeletivásnak, nagyon sok vlogger hisz még a pisi gyógyító erejében. "Igazán szeretem a vizeletemet, kellemes íze van" - mondta egyikük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.