Szívrohamot kapott Meghan Markle édesapja, Thomas

Meghan Markle
Forrás: Getty Images -
esküvő szívroham Thomas Markle Meghan Markle kórház Doria Ragland Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mellkasfájdalmai miatt újra kórházba kell mennie Meghan Markle édesapjának, Thomas Markle-nek, aki 6 napja kapott szívrohamot.

Meghan Markle édesapja, Thomas a TMZ-nek elárulta, 6 napja szívrohamot kapott és most ismét mellkasfájdalmai vannak, ezért várhatóan újra kórházba vonul. A férfit állítólag nagyon megviselte, hogy kiderült, pár napja szövetkezett egy lesifotóssal. Emiatt rettentően szégyelli magát és a korábbi hírekkel ellentétben várhatóan nem is fog részt venni a szombati esküvőn.

A portál úgy értesült, valószínűleg Meghan édesanyja, Doria fogja lányát az oltár elé kísérni. Állítólag anya és lánya között nagyon szoros a kötelék. Ez azonban nem mondható el Meghan és nővére kapcsolatáról, a féltestvér, Samantha Grant ugyanis amellett, hogy semmit nem tud húgáról, folyamatosan be akarja őt feketíteni.

Még mindig nem tudni, ki kíséri oltár elé Meghan Markle-t Forrás: Getty Images

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.