Dukai Regina szíve rendetlenkedik

modell Dukai Regina orvos szívprobléma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dukai Regina orvosnál járt, majd a szívéről tett közzé ultrahangfotót a közösségi oldalán.

Alaposan megijesztette rajongóit Dukai Regina, aki egy ultrahangfotót tett közzé Instagram-oldalán. A szépség orvosnál járt, ugyanis, mint írja, a szíve rendetlenkedik. Egyelőre nem tudni, pontosan mi a baj, de reméljük, hogy nincs ok aggodalomra.

Dukai Regina szíve rendetlenkedik Forrás: Instagram/Dukai Regina
Zoltán Erika testhezálló nadrágban pózolthttp://www.life.hu/sztarok/20180620-zoltan-erika-testhezallo-nadragban-pozolt.htmlTesthezálló fekete nadrágban pózolt Zoltán Erika egy nemrégiben közösségi oldalára feltöltött fotóján. Az 56 éves énekesnőnek még mindig csodás alakja van. TV + SztárokOrigoKutya módjára csaholt a kamerák előtt Cinthya Dictatorhttp://www.life.hu/sztarok/20180620-kutya-modjara-csaholt-a-kamerak-elott-cinthya-dictator-ezek-megorultek.htmlCinthya Dictator a TV2 műsorában mutatta meg, hogyan ugat egy csivava. TV + Sztárok--A 26 évvel idősebb férfival élő Koholák Alexandráról azt hiszik, agymosáson ment áthttp://www.life.hu/sztarok/20180620-a-26-evvel-idosebb-ferfival-elo-koholak-alexandrarol-azt-hiszik-agymosason-ment-at.htmlA műsorvezető egy 26 évvel idősebb, ötgyermekes férfiban talált rá az igazira, aki megismertette őt a spiritualitás szépségeivel. Sokan viszont azt hiszik, Koholák Alexandra agymosáson ment keresztül. TV + SztárokOrigoCseke Katinka teljesen kikelt magából: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180620-cseke-katinka-teljesen-kikelt-magabol-video.htmlCseke Katinka a tévékamerák előtt fakadt ki. Kiderült, hogy homlokegyenest másként vélekedik egy témáról, mint a stúdióban lévő celebhölgyek. TV + SztárokOrigoPártos Csilla elköltözik Pécsi Ildikó lakásábólhttp://www.life.hu/sztarok/20180620-partos-csilla-elkoltozik-pecsi-ildiko-lakasabol.htmlVéget érhet a több éve folyó harc Pártos Csilla és Pécsi Ildikó között: a volt műsorvezető elhagyja az ingatlant. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huA Fiesta másik tagja, Csordás Tibor is megszólalt a botrányukrólhttp://www.life.hu/sztarok/20180620-a-fiesta-masik-tagja-csordas-tibor-is-megszolalt-a-botranyukrol.htmlA Fiesta zenekar már hét éve feloszlott, de tagjai még nem békéltek meg egymással. Knapik Tamás bíróság elé citálta volt társát, Csordás Tibort, aki eddig mindig hallgatott, de most megszólalt, és az egész botrány mellett arról is beszélt, hogy mit csinál mostanában. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.