Megműtötték Boros Lajost

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu -
szívműtét rádiós Boros Lajos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú várakozás és több egészségi probléma leküzdése után megműtötték Boros Lajost. A rádiósra a szívműtéte után hosszú rehabilitáció vár. 

Még az év elején derült ki, hogy komoly szívproblémákkal küzd a rádiós műsorvezető: kivizsgálások sora után megállapították, hogy két szívbillentyűjét is meg kell operálni. Erre azonban várni kellett, a rádósnak előbb hízást "írtak elő", majd prosztatamegnagyobbodással kezelték.

Az operáció sikerét Boros barátja és kollégája, Voga János megerősítette. "Végre elvégezhették a régóta indokolt műtétet Lajoson. Most az a legfontosabb, hogy minél hamarabb felépüljön, sok pihenésre van szüksége. Nincs is nála telefon, hogy senki ne zavarhassa" – nyilatkozta az AcNewsnak Voga.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Súlyos agyvérzést kapott Belicza Bea rádiós-újságíróhttp://www.life.hu/drlife/20180718-sulyos-agyverzest-kapott-belicza-bea-radiosujsagiro.htmlBelicza Bea, Hégető Honorka-díjas itüntetett újságíró két héttel ezelőtt súlyos agyvérzést kapott.Az egykori rádióst egy londoni kórházban ápolják: rehabilitációjához anyagi segítségre is szüksége lenneDr. Life--Súlyos fertőzéseket lehet kapni a textil bevásárlótáskátólhttp://www.life.hu/drlife/20180711-sulyos-fertozeseket-lehet-kapni-a-textil-bevasarlotaskato.htmlBár a környezetvédelem szempontjából előremutató a textiltáskák használata bevásárláskor, az személyes egészségünket komolyan veszélyeztetheti, ha ezeket használjuk. Pláne, ha nem mossuk őket gyakran. A szakemberek szerint ezek a szatyrok a melegágyai az E.coli baktériumnak, a penésznek és akár még a csótányoknak is. Dr. Life--Nem mindegy, hogy reggel vagy este zuhanyzunk-ehttp://www.life.hu/drlife/20180711-nem-mindegy-hogy-reggel-vagy-este-zuhanyzunke.htmlTe reggel vagy este zuhanyzol inkább? Részletkérdésnek tűnik, de egyáltalán nem az. Fontos szempont a bőrünk és a hajunk típusa és nem utolsó sorban az életmódunk: ezek mind meghatározzák, hogy melyik számunkra az ideális időpont. Dr. Life--Ezek a kézmosás szabályaihttp://www.life.hu/drlife/20180703-ezek-a-kezmosas-szabalyai-sokan-rosszul-csinaljak.htmlA U.S. Department of Agriculture felmérése szerint az emberek 97 százaléka bizony rosszul mossa a kezét, ezáltal rengeteg baktériumot juttat a lakásába. Dr. LifeThinkstockAhogy idősödünk, egyre kevésbé bírjuk az alkoholt: ez az okahttp://www.life.hu/drlife/20180701-ahogy-idosodunk-egyre-kevesbe-birjuk-az-alkoholt.htmlSzomorú vagy sem, az évek múlásával egyre nehezebben bírjuk összeszedni magunkat egy-egy buli után, és egyre tovább tart a másnaposságunk is, annak ellenére, hogy már koránt sem tudunk annyit inni, mint egyetemista éveinkben. Most szakemberek mondják el, miért van ez, és hogy az idő előrehaladtával miért kell fokozottan vigyázni magunkra. Dr. LifeOrigo5 tipp a kullancsok ellen: így védekezz nyáron!http://www.life.hu/drlife/20180630-5-tipp-a-kullancsok-ellen-igy-vedekezz-nyaron.htmlA verőfényes nyári napokat a legtöbben arra használják ki, hogy elhagyva a város falait, a természetben töltődjenek fel. Ezek a kirándulások azonban – még ha gyönyörű is az idő – nem mindig végződnek felhőtlenül, ugyanis haza általában már többen érkeznek, mint amennyien elindultak. Ahhoz, hogy ezeket az illegális bérlőket, a kullancsokat kilakoltassuk, illetve beköltözésüket megelőzhessük, Dr. Mátray Árpád homeopata oszt meg velünk pár jótanácsot.Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.