Műtét vár a Barátok közt sztárjára, Kiss Péter Balázsra

műtét sérülés Kiss Péter Balázs Barátok közt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Focizás közben megsérült a Barátok közt sztárja, Kiss Péter Balázs. Műtét vár rá.

Mankóval látható friss fotóján a Barátok közt sztárja, Kiss Péter Balázs. A színész követőinek elárulta, focizás közben, egy szerencsétlen mozdulat következtében sérült meg. Hamarosan műtét vár rá. Azt viszont egyelőre nem árulta el, mi lesz így a forgatásokkal...

Sajnos igaz a hír. Pár nappal ezelőtt a magyar művészválogatott edzésén egy félresikerült lépésnek köszönhetően elszakadt a jobb lábamban az elülső keresztszalagom. Ez azt jelenti, hogy most egy hosszú, több hónapos út elé nézek, ami egy műtéten, egy alapos rehabilitáción és rengeteg pihenésen keresztül vezet majd, a teljes gyógyuláshoz. Köszönöm azt a sok jókívánságot és kedves üzenetet, amiket Tőletek kaptam. Igyekszem minél hamarabb meggyógyulni és újra 100%-on pörögni. Hogy addig forgatok-e? Nemsokára arról is beszélek."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.