Ilyennek látta Andy Vajnát utolsó napjaiban egy barátja

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
halál gyász Andy Vajna tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre több részlet derül ki Andy Vajna halálával kapcsolatban. Most egy barát vallott arról, milyennek látta a producert az utolsó napjaiban.

Andy Vajna tragikus hirtelenséggel elhunyt otthonában január 20-án. Mint arról már beszámoltunk, a producer valószínűleg az ágya mellett esett össze éjszaka vagy hajnalban, a holttestére ugyanis reggel a szőnyegen fekve talált rá a gondnok.

Andy Vajna tragikus hirtelenséggel hunyt el Fotó: Csudai Sándor - Origo

A lapnak nyilatkozott Hámori Eszter publicista is, aki pénteken találkozott régi barátjával, Andy Vajnával.

Még nem tértem magamhoz. Péntek este voltam fent nála, és jót beszélgettünk. Fáradtnak tűnt, és annak is érezte magát, nem tudta, miért. A frontra fogtuk a dolgot" – mondta, majd hozzátette, Vajna beszélt neki arról, hogy nemrég egyszer rosszul lett, és orvoshoz kellett mennie. „Andy elismerte, hogy egy hirtelen rosszullét után azonnal bement a kórházba, és hogy az orvosok szerint ez volt a szerencséje. Nem mondta, ez mikor volt, de úgy beszélt a dologról, mint amin már túl van. Most is látom magam előtt, ahogy mondja: Kutya bajom, rossz pénz nem vész el."

Sebestyén Balázsék is megemlékeztek Andy Vajnárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190121-sebestyen-balazsek-is-megemlekeztek-andy-vajnarol.htmlSebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani a Rádió 1 reggeli műsoárban emlékeztek meg néhai főnökükről, Andy Vajnáról. TV + Sztárok--Andy Vajnát állítólag az ágya mellett találták meg - már nem sikerült újraélesztenihttp://www.life.hu/sztarok/20190121-andy-vajnat-allitolag-az-agya-mellett-talaltak-meg-mar-nem-sikerult-ujraeleszteni.htmlAndy Vajna január 20-án tragikus hirtelenséggel otthonában hunyt el. Információk szerint állítólag az ágya előtt esett össze.TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoVV Adri legyőzte a párbajon VV Lacikát: interjú a kiesővelhttp://www.life.hu/sztarok/20190121-vv-adri-legyozte-a-parbajon-vv-lacikat-interju-a-kiesovel.htmlJanuár 20-án megtörtént a ValóVilág9 következő párbaja, ahol Adri és Lacika csaptak össze.TV + SztárokOrigoÍgy búcsúztak a magyar sztárok Andy Vajnától: fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20190121-igy-bucsuztak-a-magyar-sztarok-andy-vajnatol-fotok.htmlJanuár 20-án, tragikus hírtelenséggel hunyt el otthonában Andy Vajna, akit túlzás nélkül egy ország gyászol. A haza sztárok is szívszorító szavakkal búcsúztatták a filmlegendát.TV + Sztárok--Palácsik Lilla is elbúcsúzott nővére, Tímea férjétől, Andytőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190120-palacsik-lilla-is-elbucsuzott-novere-timea-ferjetol-andy-vajnatol.htmlFérje, Visváder Tamás után Palácsik Lilla is posztot tett közzé, amelyben megemlékezik testvére, Timi férféről, Andyről. TV + SztárokOrigoElbúcsúzott Arnold Schwarzenegger Andy Vajnátólhttp://www.life.hu/sztarok/20190120-elbucsuzott-arnold-schwarzenegger-andy-vajnatol-twitteren.htmlAndy Vajnától barátja, Anrnold Schwarzenegger a Twitteren búcsúzott. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.