Vasvári Vivien megbetegedett: nőgyógyászati problémái vannak, és az is lehetséges, hogy cukorbeteg

Forrás: Viasat3 -
betegség Vasvári Vivien videó nőgyógyászati probléma cukorbeteg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasvári Vivien az Instagram-oldalán tudatta a követőivel a hírt: komoly betegségek alakultak ki nála az elmúlt időszakban.

A közösségi oldalán egy kórházas fotó posztolása után aggódni kezdtek a rajongók Luxus Vivi egészségi állapota miatt. Vivi egy InstaStoryban köszönte meg a sok üzenetet, illetve elmesélte, hogy komoly problémái vannak, amik nőgyógyászati eredetűek, valamint az is elképzelhető, hogy cukorbetegségben szenved. Egyelőre folynak a kivizsgálások, többet a sztármami sem tudott mondani.

Vasvári Vivien Forrás: Viasat3

Vasvári Vivien kiosztotta a sértegető kommentelőket: „El lehet húzni innen”

Megelégelte Vasvári Vivien, hogy sokan a vékonysága miatt bántják: megmondta a hozzászólóknak a véleményét.
Tünetmentes lett a HIV-fertőzött brit férfi: ő a másodikhttp://www.life.hu/drlife/20190305-tunetmentes-lett-a-hiv-fertozott-brit-ferfi-o-a-masodik.htmlEgy brit férfi lett a második HIV-fertőzött, aki tünetmentessé vált: ez igazi áttörésnek számít. Dr. Life--Betegségekre utalhat a lehelethttp://www.life.hu/drlife/20190305-betegsegekre-utalhat-a-lehelet.htmlA lehelet egyesek szerint sok betegségre utalhat: a megelőzés fontos lépése lehet a vizsgálata. Dr. Life--Kulcsár Edina beteg lett, napokra eltűnt az Instagramrólhttp://www.life.hu/drlife/20190304-kulcsar-edina-beteg-lett-napokra-eltunt-az-instagramrol.htmlPapír zsebkendővel és orrspray-vel körülvéve fekszik Kulcsár Edina Instagram-oldalára feltöltött legújabb fotóján. Napokra eltűnt a közösségi oldalról, ezzel adott most magyarázatot. Dr. Life--Nem gyűlt össze elég pénz: Tóth Róbertet még nem tudják kezelni Amerikábanhttp://www.life.hu/drlife/20190304-nem-gyult-ossze-eleg-penz-toth-robertet-meg-nem-tudjak-kezelni-amerikaban.htmlHarmincezer dollár, azaz több mint 8 millió forint gyűlt össze egy hét alatt Tóth Róbert rákbeteg kajakos amerikai gyógyítására, ám a kezelést mégsem tudják megkezdeni. Bár a gyógyszert ingyen kapja a programnak köszönhetően, a kórházi kezelést előre kell kifizetni. Erre egyelőre nem elég ez az összeg. Dr. Life--Tiffany Wedekind nyolcszor gyorsabban öregszik, mint az egészséges emberekhttp://www.life.hu/drlife/20190303-tiffany-wedekind-nyolcszor-gyorsabban-oregszik-mint-az-egeszseges-emberek.htmlTiffany Wedekind megpróbálja élete minden percét kiélvezni, hiszen neki kevesebb adatott: nyolcszor gyorsabban öregszik, mint a hétköznapi emberek. Dr. Life--Férfi és női kozmetikumok: van köztük különbség?http://www.life.hu/drlife/20190227-ferfi-es-noi-bor-es-kozmetikumok-kulonbseg.htmlA drogériák polcain külön sorakoznak a férfiaknak és külön a nőknek szánt arcápoló termékek, kozmetikumok. De tényleg van különbség a bőrünk közt? Használhatnak a férfiak nőknek szánt arckrémet, és bátran nyúlhatunk a férfi tusfürdő után, ha kifogyott a sajátunk? – ezekre a kérdésekre dr. Képíró László bőrgyógyász szakorvos segítségével keressük a választ. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.