Molnár Anikó 26 kilót fogyott, miután diagnosztizálták a betegségét

betegség fogyás inzulinrezisztencia inzulinrezisztens Molnár Anikó hízás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Százöt kilóra gyarapodott a súlya Molnár Anikónak. Tudta, ez már nem csak a mozgáshiány miatt van. Orvosa felismerte, hogy inzulinrezisztens, így a megfelelő életmóddal 26 kilótól szabadult meg nyolc hónap alatt. 

„Azt gondoltam, a mozgáshiány miatt történhetett ez az egész. Nem mentem orvoshoz, nem mentem kivizsgálásokra. Aztán tovább híztam, egészen 105 kilóig. Tudtam, hogy nagyon nagy a baj” – mesélte a hot! magazinnak Anikó.

Molnár Anikó 26 kilót fogyott Forrás: Facebook / Molnár Anikó

Orvosa felismerte, hogy inzulinrezisztens, a gyógyszerek hatására azonban nem történt változás. „Később injekciót írt fel a doki, azóta naponta szúrom magam. Ez nem inzulin, hanem egy vércukorszint-szabályozó szuri, ami meggátolja, hogy a vércukrom ingadozzon és falási rohamaim legyenek” – fogalmazott Molnár Anikó. Az injekciók után valósággal leolvadtak róla a kilók, nyolc hónap alatt 26 kilótól szabadult meg.

Az étrendjén is változtatott, csak lassú felszívódású szénhidrátokat eszik, nem fogyaszt alkoholt, nem eszik szőlőt, mazsolát, joghurtot. A cukrot édesítőszerre cserélte, a krumplit pedig édesburgonyára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.