Jane Fonda vallott a rákkal való küzdelméről

Forrás: WireImage/2016 Steve Granitz/Steve Granitz -
mellrák Jane Fonda bőrrák rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jane Fonda nagyon hosszú ideje küzd a rákkal, eddig azonban nem beszélt erről. Most a Vogue magazinban vallott a harcáról. 

A hollywoodi díváról lehetett tudni, hogy harcolt a rákos megbetegedéssel, de eddig nem beszélt részletesen a küzdelméről, most azonban a brit Vogue magazinban őszintén vallott az évtizedek óta tartó harcról.

Jane Fonda a 2016-os Golden Globe-on: ez a ruha fedte a kötéseit Forrás: WireImage/2016 Steve Granitz/Steve Granitz

„Sokféle rákom volt – kezdte a magazinnak Jane Fonda. – Napimádó voltam. Amikor szabadnapom volt, a bőrgyógyászhoz járkáltam, hogy kivágjon belőlem dolgokat” – tette hozzá a színésznő, aki a 2016-os Golden Globe-díj-átadón azért jelent meg abban a bizonyos fodros ruhában, mert azelőtt esett át masztektómián. „El kellett fedni a kötéseket” – mondta a színésznő, akinek küzdelme még nem ért véget. 2018 januárjában is diagnosztizáltak nála rákot az ajkán, amit szerencsésen eltávolítottak.

Ezen kívül Jane Fonda kóros csontritkulással isküzd, amely örökletes: csontjai akár már a legkisebb ütésre eltörhetnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.