Kállay-Saunders András lába megsérült, még lábadozik

sérülés fájdalom foci Kállay-Saunders András láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Komoly sérülésen van túl Kállay-Saunders András. Most a lábadozás pillanatairól posztolt képet. Szeretne hamarosan visszatérni a focihoz.

Az év elején műtéten esett át Kállay-Saunders András a légúti problémája miatt. Most ismét ágynak esett, a TV2 úgy tudja, hogy focizás közben sérült meg.

Most a lábadozás pillanatairól posztolt képet, azt írja, vasárnap már szeretne újra a pályán lenni a Magyar Művész Válogatott színeiben.

Jobban van a rákkal küzdő kajakos, Tóth Róberthttp://www.life.hu/drlife/20190509-jobban-van-a-rakkal-kuzdo-kajakos-toth-robert.htmlNem adja fel Tóth Róbert kajakos, küzd a betegsége ellen, és úgy tűnik, van minek örülni: egyre jobban van. Dr. Life--800 ezer forintra is büntethetik a szülőket, ha nem oltatják be a gyereket kanyaró ellenhttp://www.life.hu/drlife/20190508-800-ezer-forintra-is-buntethetik-a-szuloket-ha-nem-oltatjak-be-a-gyereket-kanyaro-ellen.htmlKötelezővé tehetik a kanyaró elleni oltást a kisgyermekek számára Németországban, a szövetségi egészségügyi minisztérium javaslata szerint akár ki is tilthatják őket az óvodákból, ha a szüleik nem gondoskodnak a védőoltásról. Dr. Life--A naptejben lévő vegyületek akár a véráramunkba is bejuthatnakhttp://www.life.hu/drlife/20190508-a-naptejben-levo-vegyuletek-akar-a-veraramunkba-is-bejuthatnak.htmlAki figyel a bőre egészségére, naptejjel keni be magát, amikor strandolni indul. Az FDA, azaz az amerikai gyógyszerügyi hatóság 24 fős vizsgálatot végzett, ahol kiderült, hogy tartós – néhány napi – használat estén már a szervezetben is kimutathatók a naptejben fellelhető vegyületek. Dr. Life--Palvin Barbi magára öntötte a forró levest, megsérülthttp://www.life.hu/drlife/20190508-palvin-barbi-magara-ontotte-a-forro-levest-megserult.htmlÉgési sérüléséről posztolt a közösségi oldalára Palvin Barbi. Dr. Life--Édesanyja állítja, Britney Spears továbbra sincs jólhttp://www.life.hu/drlife/20190508-edesanyja-allitja-britney-spears-tovabbra-sincs-jol.htmlBritney Spears édesanyja szerint az énekesnő nincs jól. Dr. Life--Kiderült, miért kellett kórházban szülnie Meghan hercegnénekhttp://www.life.hu/drlife/20190508-kiderult-miert-kellett-korhazban-szulnie-meghan-hercegnenek.htmlArról szóltak a hírek, hogy Meghan hercegné a Frogmore Cottage-ban található otthonukban szeretné világra hozni első gyermekét, ám mégis kórházba kellett sietniük. Most az is kiderült, hogy ennek mi lehetett az oka. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.