Szabó Zsófi beteg: a kisfiától kapta el a vírust

betegség Szabó Zsófi vírus gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi kisfia megbetegedett, és a betegséget ő maga is elkapta. Nagy fájdalmai vannak.

Szabó Zsófi rossz hírről számolt be a közösségi oldalán. Kisfia, Mendel elkapta a kéz-láb-száj vírust, amitől hólyagok lettek a szájában, torkában. Szerencsére ő azóta jól van, csakhogy a betegséget elkapta tőle az édesanyja is.

A műsorvezető Insta-storyban azt írta, rettenetes fájdalmai vannak, nehezebben viseli a bajt, mint a kisfia.

Szabó Zsófi beteg Forrás: Instagram/Szabó Zsófi
Kelemen Anna vízimentőnek állt - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190625-kelemen-anna-vizimentonek-allt.htmlKelemen Anni elmerült abban, milyen egy vízimentő élete, és még az újraélesztést is kipróbálta. TV + SztárokOrigoCsodásan néz ki a 75 esztendős Diana Ross: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190625-csodasan-nez-ki-a-75-esztendos-diana-ross.htmlFriss fotó készült a 75 esztendős Diana Rosszról. TV + Sztárok--Oszter Alexandra az apjának köszönheti a legjobb barátnőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20190625-oszter-alexandra-apjanak-koszonheti-legjobb-baratnojet.htmlOszter Alexandra rengeteg élményt köszönhet az édesapjának, és az egyik legjobb barátját is. TV + Sztárok--Öngyilkossággal fenyegetőzött Khloé Kardashian volt barátja, Tristan Thompsonhttp://www.life.hu/sztarok/20190625-ongyilkossaggal-fenyegetozott-khloe-kardashian-volt-baratja-tristan-thompson.htmlKhloé Kardashianhoz nem volt hű gyermeke apja. Tristan Thompson a lebukás után öngyilkossággal fenyegetőzött, hogy visszaszerezze párját. TV + Sztárok--Szűcs Judith 9 év jegyesség után férjhez megy fiatalabb szerelméhezhttp://www.life.hu/sztarok/20190625-szucs-judith-9-ev-jegyesseg-utan-ferjhez-megy-fiatalabb-szerelmehez.html9 év jegyesség után férjhez megy szerelméhez Szűcs Judith. Ő maga árulta el a részleteket. TV + Sztárok--Sokak szerint ufók szállították a Stonehenge szikláithttp://www.life.hu/sztarok/20190624-sokak-szerint-ufok-szallitottak-a-stonehenge-sziklait.htmlMég mindig hatalmas kérdőjel a világ előtt, hogy hogyan tudták megépíteni elődeink a Stonehenge-et. Sokak szerint ufók készíthették. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.