Kustánczi Lia hónapokon keresztül nem tudta, hogy pontosan mi a baja, csak azt érezte, hogy valami nem stimmel. Orvostól orvosig járt, hogy kiderítsék, mi a gond. Sokan a pár évvel ezelőtti pajzsmirigyprobléma kiújulására gyanakodtak. Egy vérvizsgálatnál azonban kiderült, hogy enyhén liszt- és cukorérzékeny, ez okozza a kellemetlen panaszait.

Miután megtudta betegségét, a modell életmódváltásba kezdett. Megtanult főzni, nem is akárhogyan. "Hónapokon keresztül éreztem, hogy van valami súlyos bajom, de senki sem tudta megmondani, hogy pontosan mi. Állandó hasgörcsök, fejfájás és rosszullét kínzott, és a testsúlyom is állandóan ingadozott.


Hiába jártam ugyanúgy edzeni és figyeltem arra, hogy ne egyek zsíros ételeket, a helyzet nem javult. Az orvosom csináltatott egy vérvizsgálatot, ahol kiderült, hogy cukor- és lisztérzékeny vagyok! Tudtam, hogy ezen csak drasztikus életmódváltás segíthet, így kiiktattam minden lisztet és cukrot az életemből! Ma már jól vagyok, és még a kedvenc ételeimről sem kell lemondanom!" - mesélte Kustánczi Lia örömmel.

Lia annyira megszerette a kedvenc cukorhelyettesítőjét, hogy ma már ki sem megy az utcára nélküle, a táskájában mindig tart magánál egy kisebb adagot.

Life.hu Ladies Night Nőnapi parti a Dokk Caféban!

Gyere velünk és ünnepeljük együtt a Mi napunkat egy exkluzív parti keretében, melyen a garantált szórakozáson túl számos meglepetésre is számíthatsz.

Jelentkezz ingyen belépőkért!Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen  és a Facebookon  is!8 betegség, amit a hajad elárul rólad!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110218-8-betegseg-amit-a-hajad-elarul-rolad.html Te is a macskáddal alszol? Házikedvencektől elkapható veszélyes betegségekhttp://www.life.hu/gyogyulj/nyugatiorvoslas/20110208-te-is-a-macskaddal-alszol-hazikedvencektol-elkaphato-veszelyes-betegsegek.html Zsenik betegsége: a diszlexiahttp://www.life.hu/gyogyulj/nyugatiorvoslas/20110127-zsenik-betegsege-a-diszlexia.html Hat egészséges szokás, amitől megbetegszelhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110121-hat-egeszseges-szokas-amitol-megbetegszel.html Hét jellemhiba, ami egész biztosan beteggé teszhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110105-het-jellemhiba-amitol-megbetegszel.html A sors markában: egy betegség, amitől a legjobban rettegünkhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20101227-jobban-felunk-a-raktol-mint-attol-hogy-elveszitjuk-mindenunket.html