Kiderült Kustánczi Lia súlyos betegsége!

modell vérvizsgálat allergia cukor lisztérzékenység
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kustánczi Lia hónapokon keresztül nem tudta, hogy pontosan mi a baja, csak azt érezte, hogy valami nem stimmel. Orvostól orvosig járt, hogy kiderítsék, mi a gond. Sokan a pár évvel ezelőtti pajzsmirigyprobléma kiújulására gyanakodtak. Egy vérvizsgálatnál azonban kiderült, hogy enyhén liszt- és cukorérzékeny, ez okozza a kellemetlen panaszait.

Miután megtudta betegségét, a modell életmódváltásba kezdett. Megtanult főzni, nem is akárhogyan. "Hónapokon keresztül éreztem, hogy van valami súlyos bajom, de senki sem tudta megmondani, hogy pontosan mi. Állandó hasgörcsök, fejfájás és rosszullét kínzott, és a testsúlyom is állandóan ingadozott.


Hiába jártam ugyanúgy edzeni és figyeltem arra, hogy ne egyek zsíros ételeket, a helyzet nem javult. Az orvosom csináltatott egy vérvizsgálatot, ahol kiderült, hogy cukor- és lisztérzékeny vagyok! Tudtam, hogy ezen csak drasztikus életmódváltás segíthet, így kiiktattam minden lisztet és cukrot az életemből! Ma már jól vagyok, és még a kedvenc ételeimről sem kell lemondanom!" - mesélte Kustánczi Lia örömmel.

Lia annyira megszerette a kedvenc cukorhelyettesítőjét, hogy ma már ki sem megy az utcára nélküle, a táskájában mindig tart magánál egy kisebb adagot.

Life.hu Ladies Night Nőnapi parti a Dokk Caféban!

Gyere velünk és ünnepeljük együtt a Mi napunkat egy exkluzív parti keretében, melyen a garantált szórakozáson túl számos meglepetésre is számíthatsz.

Jelentkezz ingyen belépőkért!



Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



8 betegség, amit a hajad elárul rólad!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110218-8-betegseg-amit-a-hajad-elarul-rolad.htmlTe is a macskáddal alszol? Házikedvencektől elkapható veszélyes betegségekhttp://www.life.hu/gyogyulj/nyugatiorvoslas/20110208-te-is-a-macskaddal-alszol-hazikedvencektol-elkaphato-veszelyes-betegsegek.htmlZsenik betegsége: a diszlexiahttp://www.life.hu/gyogyulj/nyugatiorvoslas/20110127-zsenik-betegsege-a-diszlexia.htmlHat egészséges szokás, amitől megbetegszelhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110121-hat-egeszseges-szokas-amitol-megbetegszel.htmlHét jellemhiba, ami egész biztosan beteggé teszhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110105-het-jellemhiba-amitol-megbetegszel.htmlA sors markában: egy betegség, amitől a legjobban rettegünkhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20101227-jobban-felunk-a-raktol-mint-attol-hogy-elveszitjuk-mindenunket.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.