Hihetetlen: csupán fénnyel táplálkozik a 82 éves férfi!

fény indiai energia táplálkozás meditáció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csoda vagy valamilyen hihetetlenül rafinált átverés, ha egy ember azt állítja magáról, hogy szervezetének a fényen kívül nincs szüksége más energiára? Nem tudhatjuk, főleg annak fényében nem, hogy a világ számtalan pontján lelhetünk a fényevést elegendőnek tartó állításokat megerősítő és annak ellentmondó példákat is.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Egy 82 éves indiai férfi - saját bevallása szerint - 70 éve nem vett magához semmilyen táplálékot és egyetlen korty folyadékot sem fogyasztott. A környezetében élők szentként tisztelik az idős embert, aki állítólag annak köszönheti szervezete speciális működését, hogy nyolcéves korában egy indiai istennő megáldotta. Hívei állítják, hogy az idős ember valóban nem fogyaszt táplálékot, viszont egész nap jógapozícióban ül és meditációs gyakorlatokat végez.

Egy harmincöt fős indiai orvoscsoport rávette a "fényevő" férfit, hogy vesse alá magát egy alapos kivizsgálásnak, hiszen szerettek volna utánajárni, mi áll a különleges életfenntartó folyamatok hátterében. Két héten keresztül folytak a legkülönbözőbb vizsgálatok és megfigyelések (napi 24 órás kameramegfigyelés is zajlott), és az orvosok legnagyobb megdöbbenésére az idős ember a két hét alatt (sem) evett és nem is ivott semmit, mégis ugyanolyan kicsattanóan jó egészségi állapotot rögzítettek nála, mint a vizsgálatok kezdetén. Az orvosok szerint az általuk megfigyelt két hét már önmagában csodaszámba megy, hiszen egy hétköznapi ember minimum kiszáradt volna a folyadékhiány miatt.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=sVGvcgbvNjVNvSoi


Mindemellett, bár a vizsgálati eredmények elemzése még tart, azt első körben megállapították, hogy az "öreg" szervezetében különleges biológiai átalakulás zajlott le az elmúlt évek alatt, valamint, hogy a fényevő, nyolcvanhat éves férfi agya egy huszonöt éves ember agyának megfelelő fizikai állapotban van. Vagyis a táplálékot nem fogyasztó idős ember belső biológiai órája valamiért nagyon lassan jár.

Tragédiába torkollott

Magyarországon néhány évvel ezelőtt egy önmagát fényevőként meghatározó férfi tragédiába sodorta állapotos feleségét, hiszen a férje tanácsára és befolyásolására táplálékot nem fogyasztó fiatal nő belehalt az éhezésbe.

Kassai Tini

Hasfájásod helye elárulja, milyen betegségben szenvedsz!http://www.life.hu/gyogyulj/alternatoivgyogymodok/20110214-hasfajasod-helye-elarulja-milyen-betegsegben-szenvedsz.htmlJobb agyféltekés rajzolás - 3 nap alatt különleges képességek birtokába juthatsz!http://www.life.hu/gyogyulj/alternatoivgyogymodok/20110301-jobb-agyfeltekes-rajzolas.htmlVége a kapcsolatnak? Figyeld a tested, jelezni fog!http://www.life.hu/gyogyulj/alternatoivgyogymodok/20110210-vege-a-kapcsolatnak-figyeld-a-tested-jelezni-fog.htmlAmikor a menstruáció örömet okozhttp://www.life.hu/gyogyulj/alternatoivgyogymodok/20110204-amikor-a-menstruacio-oromet-okoz.htmlHat hang, amelyet a legjobban szeretünkhttp://www.life.hu/gyogyulj/alternatoivgyogymodok/20101223-hat-hang-amelyet-a-legjobban-szeretunk.htmlNagy kínai egészséghoroszkóphttp://www.life.hu/gyogyulj/alternatoivgyogymodok/20101222-nagy-kinai-egeszseghoroszkop.htmlHarry Potter halálos főzetei a valóságban is kiütnekhttp://www.life.hu/gyogyulj/alternatoivgyogymodok/20101206-harry-potter-halalos-fozetei-a-valosagban-is-kiutnek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.