Súlyos gerincproblémái miatt több órás műtéten esett át 12 éves korában Eugenie hercegnő, a titokra azonban csak most derült fény.

Forrás: AFP8 órás gerincműtéten esett át Eugenie hercegnő még 12 éves korában, de a titokról eddig gondosan hallgatott. Most azonban saját maga mesélt a lapoknak arról, milyen is volt a műtét, hogy a hozzá  hasonló gerincferdüléses gyerekeknek erőt adjon.

A hercegnő gerincferdülését egyébként véletlenül fedezték fel, mikor épp egy masszázson vett részt. A deformitása pedig olyan súlyos volt, hogy az azonnali műtét nélkül a hercegnő ma már borzalmas állapotban lenne. "Még megvan a heg a hátamon. Nagyon fájdalmas volt" - mesélt a műtétről a nyakán lévő heget mutatva a hercegnő.

A drasztikus beavatkozás ellenére nagyon hálás az orvosoknak, hiszen teljesen rendbe jött. "Bár félek a kórházaktól, csak jó emlékek jutnak eszembe. Az operáció nélkül most nem így néznék ki, a hátam teljesen görbe lenne" - tette hozzá Eugenie hercegnő.

Műteni kell Alekosz gerincét?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110602-sulyos-gerincferdulese-van-muteni-kell-alekosz-gerincet.html Akár halálosak is lehetnek a hamisított potencianövelő gyógyszerekhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110602-akar-halalosak-is-lehetnek-a-hamisitott-potencianovelo-gyogyszerek.html Egy szenvedély, aminek Winona Ryder sem tud ellenállni: a kleptomániahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110602-kleptomania-amikor-a-lopas-nem-bun-hanem-betegseg.html A 30 felett szülő nőknek nagyobb az esélyük a mellrákrahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110601-8-kockazati-tenyezo-ami-mellrakot-okozhat.html Gyönyörű, trendi, de nagyon veszélyes a nyár cipőslágere!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110531-egeszsegtelen-a-legujabb-cipo-divatorulet.html