Több órás műtéten esett át gyermekkorában Eugenie hercegnő

operáció műtét gerincferdülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Súlyos gerincproblémái miatt több órás műtéten esett át 12 éves korában Eugenie hercegnő, a titokra azonban csak most derült fény.

Forrás: AFP
Forrás: AFP






Műteni kell Alekosz gerincét?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110602-sulyos-gerincferdulese-van-muteni-kell-alekosz-gerincet.htmlAkár halálosak is lehetnek a hamisított potencianövelő gyógyszerekhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110602-akar-halalosak-is-lehetnek-a-hamisitott-potencianovelo-gyogyszerek.htmlEgy szenvedély, aminek Winona Ryder sem tud ellenállni: a kleptomániahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110602-kleptomania-amikor-a-lopas-nem-bun-hanem-betegseg.htmlA 30 felett szülő nőknek nagyobb az esélyük a mellrákrahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110601-8-kockazati-tenyezo-ami-mellrakot-okozhat.htmlGyönyörű, trendi, de nagyon veszélyes a nyár cipőslágere!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110531-egeszsegtelen-a-legujabb-cipo-divatorulet.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.