Gary Barlow depresszió Take That elhízás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gary Barlow, a Take That zenekar énekese meglepő őszinteséggel vallott a betegségről, melyet csak nagy nehezen sikerült leküzdenie.

facebook.com/takethat
facebook.com/takethat


A negyvenéves Gary a zenekar 1996-os felbomlása után fürdött a népszerűségben és a szólólemezének sikerében, boldogsága azonban csak addig tartott, míg a második lemez sikertelensége után kiadója szerződést nem bontott vele. A zenész bevallotta a Radio Times műsorában, hogy akkoriban rengeteget evett. "Azután elhatároztam, ha senki sem akar engem, akkor sem mehetnek így tovább a dolgok, egyszerűen nem nézhetek ki így. Ekkor realizálódott bennem, hogy én is a depresszió rabja lettem."



Barlow elmesélte, a felesége, Dawn volt az, aki arra ösztönözte őt, hogy a súlyfeleslegével forduljon orvoshoz, és kérjen tanácsot, hogyan tudna lefogyni. "A zsír egy védelmi mechanizmus volt számomra. Ahogy híztam, egyre inkább azt éreztem, nincs szükségem hatalmas napszemüvegekre vagy kalapokra, hogy elbújjak a nyilvánosság elől. Egy álruhát növesztettem magam köré. Aztán 2001 decemberében a feleségem egyszer csak hozzám fordult, és arra kért, menjek el egy orvoshoz" - mesélte az énekes. "Egyre nehezebben lélegeztem, mindig hamar elfáradtam. XXXL-es ruhákat hordtam, és háromszori próbálkozásra tudtam csak kikelni az ágyból. És persze a mérleget is messze elkerültem. Amikor végre ráálltam, 106 kilót nyomott. Ekkor jutottam el odáig, hogy időpontot kérjek egy orvostól" - mesélte őszintén Gary Barlow.

Tipp! Különleges portrék hollywoodi sztárokról! Kattints a galériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.