A Take That egykori szépfiúja az együttes felbomlása után depressziós lett és elhízott, 108 kilóra. Most, hogy sikeresen megszabadult több mint 30 kilótól, és újra reflektorfénybe került, Barlow nehezen tudja feldolgozni, hogy a kövér fiú helyett ismét ő lett a szépfiú.

"Jelenleg hihetetlenül jól érzem magam a bőrömben, a súlyom épp megfelelő, és emiatt tele vagyok önbizalommal. Mostanában minden reggel úgy ébredek fel, hogy tele vagyok energiával"
- mondta a Take That együttesből megismert Gary Barlow, aki mostanában az angol X-Faktor zenei tehetségkutató műsor egyik mentoraként tevékenykedik a televízió képernyőjén.


Northfoto


Gary Barlow a Take That 1996-os feloszlását követően súlyosan depressziós lett, és emiatt gyakran evéssel vigasztalta magát, így gyorsan szaladtak fel rá a kilók. A népszerű fiúzenekar azonban néhány éve újra összeállt, és most már Robbie Williamsszel is kiegészülve óriási sikereket érnek el.  

Barlow nagyon hálás feleségének, aki mindig mellette maradt, akkor is, amikor teljesen padlóra került, és messzire kerülték a sikerek. "Dawn mellettem volt akkor is, amikor depressziós voltam, és a féktelen evésbe menekültem. Kitartott mellettem, amikor 108 kilósra híztam, és mindenki elfordult tőlem" - nyilatkozta a most 40 éves énekes a Grazia magazin újságírójának. "A depressziós időszakomban minden egyes falat étel miatt bűntudatot éreztem. Éveken keresztül küzdöttem ezzel a problémával, és észrevettem, hogy ha egyszer elkezdtem enni, egyszerűen képtelen voltam abbahagyni" - tette hozzá Gary Barlow.  

Barlow egyre gyakrabban hallja, hogy átesett a ló túloldalára, és túlságosan lefogyott, de ő nem törődik a negatív véleményekkel, hanem inkább annak örül, hogy újra jól érzi magát a bőrében, és tele van önbizalommal.
Depressziójáról beszélt a népszerű énekeshttp://www.life.hu/gyogyulj/20111005-depresszios-volt-gary-barlow-a-take-that-enekese.html Szemhéjplasztika után: Íme Marcsi macskaszemeihttp://www.life.hu/ujtestujelet/20111130-aesthetica-szemhejplasztika-utan-ime-marcsi-macskaszemei.html Szervátültetés - Igaz, hogy felvesszük a szervadományozó tulajdonságait?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111129-szervatultetes-igaz-hogy-felvesszuk-a-szervadomanyozo-tulajdonsagait.html Milliókba került Kate Middleton "természetesen tökéletes" mosolyahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111128-milliokba-kerult-kate-middleton-tokeletes-mosolya.html "Az orvos csak legyintett a dudorra" - Így épült fel Mariann egy súlyos betegségbőlhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111121-igy-epult-fel-mariann-egy-sulyos-betegsegbol.html Hólyagos kinövések borítják a buborékember teljes testét (18+)http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111125-holyagos-kinovesek-boritjak-a-buborekember-teljes-testet-18.html Micsoda átalakulás! Mindenkit elbűvölt Kriszti csinos orrahttp://www.life.hu/ujtestujelet/20111124-aesthetica-kriszti-gyonyoru-lett-orrplasztika-utan.html Radioaktív jód került a levegőbe - veszélyben voltunk?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111123-radioaktiv-jod-kerult-a-levegobe-veszelyben-voltunk.html