Mariah Carey férjét, a harmincegy éves Nick Cannont kórházba kellett szállítani, mert leállt a veséje.


Azt még egyelőre nem tudni, milyen következményei lesznek a veseleállásnak, a legrosszabb esetben azonban lehet, hogy szervátültetésre lesz szükség - írja a Blikk. Mariah férjével és gyermekeivel Aspenben, a puccos síparadicosmban teleltek, amikor Nick hirtelen rosszul lett. Mariah a közösségi oldalán írta ki a rossz hírt, és arra kérte a rajongókat, hogy imádkozzanak a férjéért.


Northfoto
Itt még minden rendben volt

"Ez egy olyan időszak, amely nagyon megvisel miket. Megpróbálunk a körülményekhez képest pozitívan hozzáállni a dolgokhoz, de kérlek, küldjetek energiát, mert ez egy nagyon fájdalmas dolog. Nekem is, aki nem vagyok hajlandó elmozdulni Nick ágya mellől, pedig már megpróbáltak hazaküldeni a kórházból" - írta az énekesnő a közösségi oldalán.

A férfit nemrég az Aspen-i kórházból Los Angeles-be szállították, állapota pedig szerencsére már javulásnak indult.


Zsírleszívást kapott karácsonyra a 7 éves kislányhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120104-zsirleszivast-kapott-karacsonyra-a-7-eves-kislany.html Bőr alá ültetett igazolvány - Meglepő orvosi fejlesztésekhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120104-bor-ala-ultetett-igazolvany-meglepo-orvosi-fejlesztesek.html Dr. Csernus: "Mindenki csak olyan csajt foghat ki, mint amilyen önmaga" (18+)http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120103-dr-csernus-ide-vezet-ha-a-farkad-utan-mesz.html "Színesebbek lettek a napok" - Rajzolással gyógyulnak a skizofrén betegekhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120103-rajzolassal-gyogyulnak-a-skizofren-betegek.html Rettegnek a nővérek: belehalhatnak mellplasztikájukba?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120102-rettegnek-a-noverek-belehalhatnak-mellplasztikajukba.html