Plasztikai hullám söpört végig az elmúlt hónapokban az RTL Klub sztárjai között.

Nemcsak a ValóVilág szereplői fekszenek kés alá - néhány X-Faktor-énekes is rászánta magát egy-egy szépészeti beavatkozásra. A Blikk információi szerint míg Muri Enikő csupán néhány anyajegytől szeretne megszabadulni, addig Kocsis Tibor két komolyabb beavatkozásra is vállalkozik a közeljövőben. Az énekes állítólag szeretné megváltoztatni a szinte már névjegyévé vált elálló fülét, valamint hajbeültetést is tervez.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

VV Kinga is szeretné megműttetni sokat emlegetett hallószervét - a villa egykori cselszövője gyerekkora óta szenved a gúnyos megjegyzésektől. De a szőkeség se veled-se nélküled expárja, Attila is minél előbb szeretne kés alá feküdni, hogy átszabassa az orrát. Az ő döntésének már egészségügyi okai is vannak. "Van egy elég erős orrcsont-deformációm, de a fő probléma, hogy emiatt évek óta nagyon nehezen veszek levegőt. Az egyik orrlyukamon gyakorlatilag nem tudok lélegezni. Esztétikailag már nem lehet az orromon rontani, most is torz, egyáltalán nem lesz feltűnő a változás" - viccelődött saját orrán Attila.

A legnagyobb változáson a villából való távozás után Annamari esett át: ő ugyanis a szilikoncici mellé kiszőkíttette a haját is. Seherezádé is új cicit kapott - neki a mérgező PIP-implantátumot cserélték ki az eredetinél nagyobb szilikonokra.

 

Valóban lát a sötétben a különleges kínai kisfiú?http://www.life.hu/gyogyulj/20120511-valoban-lat-a-sotetben-a-kulonleges-kinai-kisfiu.html Hős lett Dustin Hoffman - Életet mentetthttp://www.life.hu/gyogyulj/20120508-hos-lett-dustin-hoffmann-eletet-mentett.html Rosszul lett a Csillag születik sztárjahttp://www.life.hu/gyogyulj/20120510-rosszul-lett-a-szinpad-mogott-szirota-jennifer.html Akik korábban meg sem születhettek - csecsemők 450 grammalhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120510-akik-korabban-meg-sem-szulethettek-csecsemok-450-grammal.html Döbbenetes! Óriási mellei nőttek a férfinakhttp://www.life.hu/gyogyulj/20120510-dobbenetes-oriasi-mellei-nottek-a-ferfinak.html Y diagnózis: "Ez itt a csöves Deák, a szar az itt köt ki" (18+)http://www.life.hu/gyogyulj/20120509-y-diagnozis-1-adas-alkoholizmus.html