Idegösszeroppanással kórházba került a TV2 sztárja - Nem tudja feldolgozni a szakítást

idegösszeomlás ÖsszeEsküvők (tévéműsor) szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 ÖsszeEsküvők című műsorában megismert Nikót idegösszeomlással vitték kórházba.

Igen hektikusan zajlik az ÖsszeEsküvőkből megismert Ricsi és Niko kapcsolata. A szerelmesek hol boldogságukat hirdetik, hol éppen szakítanak. Niko legutóbb VV Gergővel vigasztalódott, de annak a románcnak is vége. A TV2 valósághőse közben újra visszatalált Ricsihez. "Nem értem Ricsit, egyszer azt írja, menjek érte a buliba, mert csak engem akar, csak velem akar lenni. Én mint egy hősszerelmes, rohanok. Három napig boldogok vagyunk, aztán megint felszakadnak a sebek. Nem tudom, mi lesz" - magyarázta a Borsnak Niko.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

A rendszeres viták hatására a lány nemrég idegösszeroppanást kapott. "A múlt héten elájultam a munkahelyemen. Kihívták a mentőket, és bevittek a kórházba. Előző nap találkoztam Ricsivel, és ez nagyon felkavart. Egyszerűen nem tudtam feldolgozni. Idegösszeroppanást kaptam, de mostanra szerencsére jól vagyok. Megvizsgáltak CT-vel, végül azt mondták, álljak neki enni, mert nem állapot, hogy ötvenkilós vagyok. Tizenhárom kiló ment le rövid idő alatt. Olyasmit mondtak, hogy az idegek nem tapadnak rendesen, ezért mindenen fel tudom húzni magam. Most próbálok kevésbé stresszes életet élni. Ricsi nem tudja eldönteni, mit akar, se veled, se nélküled kapcsolatban élünk. Közben mindketten belehalunk, annyira szeretjük egymást" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.