Egy várandós kismama elborzadva vette észre, hogy egyre növekvő hasából egy apró tű hegye kezdett el kikandikálni. A nő szerint a tűt még 2009-ben végzett vakbélműtétje során felejthették a hasában.


A Milton Keynesben élő 26 éves Kelly Donegan a terhesség 34. hetében erős szúró fájdalmat kezdett érezni a gyomra bal oldalán, de eleinte úgy gondolta, hamarosan elmúlik magától, nincs miért aggódni, ezért nem fordított különösebb figyelmet a fájdalomra.

Azonban néhány nappal később Kelly azt vette észre, hogy egy apró tű hegye áll ki a hasfalából (a tűről készült fotót itt nézheted meg), mely mindössze néhány centire helyezkedett el a méhében fejlődő magzattól. A nő hamar rájött, hogy valószínűleg három évvel korábbi vakbélműtétje során maradhatott a szervezetében az operációhoz használatos tű.

Thinkstock

Kelly orvosa szerint nincs miért aggódni, szerinte is a 2009-es vakbélműtét óta lehet a nő hasában a tű, és csak azért most kezdett kilátszani, mert a terhesség miatt a hasban lévő egyre növekvő nyomás kifelé tolja a tűt. És bár Kelly komoly fájdalmakra panaszkodik, az orvosok szerint nincs lehetőség a tű műtéti eltávolítására, míg meg nem születik a baba.

Az orvosok még röntgenfelvételt sem készíthetnek a kismama hasáról, hogy megállapítsák a tű pontos helyzetét, mivel a sugárzás rendkívül kockázatos a terhes nők számára. Emiatt Kelly nem tehet semmi mást, mint csöndben tűri a fájdalmat, és arra vár, hogy a szülést követően műtéti úton eltávolítsák hasfalából az idegen testet.


Szépségkirálynő fogant a lombikprogram kísérleti fázisábanhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120719-szepsegkiralyno-fogant-a-lombikprogram-kiserleti-fazisaban.html Y diagnózis: "Pénzért akárkit meg lehet kapni" (18+)http://www.life.hu/szorakozz/20120723-y-diagnozis-balaton-sound-szex-alkohol-mellbimbo.html Hogyan tartja magát formában Andie MacDowell?http://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20120312-hogyan-tartja-megat-formaban-andie-macdowell.html Fájdalom nélkül 3 éves korunk előtt meghalnánkhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120720-fajdalom-nelkul-harom-eves-korunk-elott-meghalnank.html Szívszorító: Soha nem fog tudni beszélni vagy járni, de mindenkinél jobban úszik a kis hattyúlányhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120629-soha-nem-fog-tudni-beszelni-vagy-jarni-de-mindenkinel-jobban.html