Áramütést szenvedett egy műtétet végző sebész a szolnoki Hetényi kórházban, miközben egy elektromos szikével dolgozott - közölte az Új Néplap online kiadása péntek este.

 

A szoljon.hu írása szerint az érsebészeti beavatkozást végző fiatal orvos az áramütéstől összeesett. Ezután a kardiológiára szállították megfigyelésre.

Az eset után Bene Ildikó, a kórház főigazgatója a Szolnok megyei napilap kérdésére közölte: kedden, július 31-én munka közben egy fiatal orvos az elektromos kés használatakor áramütést szenvedett. A sérültet az intézet kardiológiai osztályára vitték megfigyelésre és ellátásra, majd pénteken gyógyultan hazabocsátották. 

Az eszközök, illetve a baleset körülményei vizsgálatának a lezárása után a kórház tájékoztatja a közvéleményt - tette hozzá a főigazgató.

Forrás: MTI

Impotenciát és herezsugorodást okozhat egy kopaszodás elleni szerhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120723-kellemetlen-mellekhatas-impotenciat-es-herezsugorodast-okozhat-egy-kopaszodas-elleni-szer.html Különleges betegségek: 7 kilogrammos daganat nőtt egy kislány arcára - Borzalmas videó (18+)http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120725-kulonleges-betegsegek-video-7-kilogrammos-daganat-nott-egy-kislany-arcara.html Húszmillió forintot költött plasztikai műtétre a szőkeség - Szörnyeteg lett belőlehttp://www.life.hu/gyogyulj/20120801-plasztikai-sebeszet-laura-summers-ajakfeltoltes-egymillio-plasztikai-beavatkozas-egy-ev.html Tégy csodát a véreddel - A Drakula-terápia az egyik leghatásosabb bőrfiatalító kezeléshttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120724-a-szepsegipar-legujabb-modszere-a-drakula-terapia-az-egyik-leghatasosabb.html Dizájner vaginára vágynak a nők - Többezren állnak sorba plasztikai műtétérthttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120725-dizajner-vaginara-vagynak-a-nok-tobbezren-allnak-sorba-szemeremajkakon.html