nassolás csokoládé máj májbetegség egészségtelen életmód édesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Van, aki ellen tudna állni egy kis édes kísértésnek? Aligha! A csoki már-már az egyetlen örömforrása marad az átlagembernek. Dr. Beró Mariann egy nézői kérdés okán felhívja a figyelmet a túlzott örömszerzés árnyoldalaira is.
Burokban születni - valóban szerencsés?http://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20121204-burokban-szuletett-ez-a-kifejezes-valoban-szerencset-jelent-az.htmlTeával a vérnyomás ellen - Valóban ajánlott?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121205-magas-vernyomas-kezelese-teakkal-valoban-ajanlott.htmlTudtad, hogy a csíra jobb, mint a multivitamin?http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20121205-jobb-mint-a-multivitamin-termeszetes-jol-felszivodo-vitaminok-es-asvanyi.htmlEgy egyszerű nátha is végezhet velünk?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121205-egyre-inkabb-terjednek-a-szuperbakteriumok-amelyek-ellenallnak-az-antibiotikumoknak.htmlA mammográfia nem okoz mellrákothttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121204-altalanos-tevhit-a-mammografia-nem-okoz-mellrakot-a-hiedelmekkel-szemben.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.