"Ha nem hagyta volna abba, megállt volna a szíve!"

Hogy nincs jól, azt régóta tudjuk és látjuk. Most azonban tényleg elérkezett az idő, hogy Macaulay Culkin családja és barátai komolyan közbelépjenek. A Reszkessetek betörők sztárja, az akkor még hihetetlenül aranyos Macaulay a napokban öngyilkosságot kísérelt meg: szándékosan túladagolta a heroint. "Elvesztette az életkedvét" - nyilatkozta a National Enquirer magazinnak a színész egyik jó barátja.

Northfoto

"Belőtte magát és utána egyfolytában arról beszélt, hogy megöli magát, nincs értelme, hogy éljen" - mondta a barát. "Aztán még tablettákat is bevett - ha nem hagyja abba időben, biztos, hogy megáll a szíve. Biztos vagyok benne, hogy öngyilkos akart lenni, csak éppen nem sikerült."

Az elmúlt években a színészt csak rossz állapotban láthattuk: minden fotóról egy sovány, életunt, beteges férfi nézett ránk. Augusztusban a legrosszabb is bekövetkezett, a nyílt utcán lett rosszul és hányta el magát a kábítószerek miatt, innentől kezdve pedig nem volt mit tagadni. Macaulay a Mila Kunisszal való szakítása után került végleg a mélypontra, még mindig sír a színésznő miatt, mondta az informátor. A 32 éves színész sajnos minden segítséget elutasít - a szeretteinek így nagyon nehéz dolga lesz, ha meg akarják menteni.

Túladagolta magát az énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20121020-tuladagolta-magat-kabitoszerrel-britney-spears-enekesno-nehany-eve-majd-bezarkozott.html Holtan találták az MTV népszerű műsorának sztárját - Túladagolhatta magáthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120818-kabitoszertuladagolas-miatt-meghalt-joey-kovar-az-mtv-real-world-hollywood.html Kórházba került a népszerű színésznő - Túladagolta magát?http://www.life.hu/tested-lelked/20120125-korhazba-kerult-a-nepszeru-szineszno-demi-moore-ongyilkos-akart.html