Nem csak a kimerültség okozhatta Kelly Osbourne rohamát, a helyzet sokkal súlyosabb. A hírességet néhány napja kórházba szállították, mert rosszul lett. A pletykák szerint orvosai már megállapították, hogy epilepsziája van.


Sokkal komolyabb a helyzet, ahogy azt elsőre gondolták Kelly Osbourne rosszullétével kapcsolatban. Egy bennfentes szerint a műsorvezető-celeb az orvosok teszteredményei szerint epilepsziában szenved - írja a TMZ hírportál. Egyelőre nem lehet tudni, mi váltotta ki a rohamot, az orvosoknak nemcsak erre kell rájönniük, hanem ki kell találniuk azt is, hogyan előzhetők meg a további rosszullétek.

Forrás: AFP

Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, Kelly Osbourne éppen divattal kapcsolatos műsorát forgatta, amikor egyszer csak leesett a székről és a padlón remegni, rázkódni kezdett. A közönségből egy orvos azonnal a segítségére sietett, amíg a mentők megérkeztek, majd egy Los Angeles-i kórházba vitték, ahol jelenleg megfigyelés alatt tartják.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!Drámai dolog történt Kelly Osbourne-nalhttp://www.life.hu/szorakozz/20130308-kelly-osbournenak-rohama-volt-korhazba-kerult.html Fogyókúrázni segít a 31 kilót leadott Kelly Osbournehttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130108-a-karcsu-kelly-osbourne-enekesno-megmutatja-a-noknek-hogyan-kell.html Hol van már az a csúnyácska kislány! Iszonyúan dögös csaj lett Kelly Osbourne - Fotóhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120412-hol-van-mar-az-a-csunyacska-kislany-iszonyuan-dogos-csaj.html Szürkéslilává változott Kelly Osbourne haja - Heti beauty-mustrahttp://www.life.hu/szepulj/20120127-szurkeslilava-valtozott-kelly-osbourne-haja-heti-beautymustra.html