Aimee Mullinst bátran nevezhetjük hús-vér 21. századi szupernőnek.

Aimee szárkapocscsont nélkül született, ezért egy évvel később térd alatt amputálták a lábait. A lány ettől függetlenül teljes életet él: jó néhány műlába van otthon, és attól függően választ, hogy épp sportolni fog, vagy magas sarkú cipőben készül valahová. Mert Aimee ebben is profi: szebben sétál a tűsarkúban, mint sok egészséges nő. Mullins kisasszony modellkedik, korábban a People magazin beválasztotta a világ 50 legszebb embere közé, de a sport is fontos szerepet játszik az életében. Rekordokat ért el futásban és távolugrásban, a tavalyi londoni paralimpiai játékokon pedig ő vitte az amerikai csapat zászlóját. Ha különleges fotókat szeretnél nézni Aimee-ről, kattints a blogra.

Forrás: AFP

Nézd meg a modell egyik nagyon inspiráló videóját!

Állatok között nevelkedő gyerekekhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130304-farkasgyerekek-amikor-allat-neveli-fel-egy-embergyereket.html Ez legyen az első lépés influenza esetén!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130228-forroitalpor-fogyasztasa-influenza-eseten-ez-legyen-az-elso-lepes-mielott.html Ahogyan születtél, olyan életed leszhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130228-szuletesunk-mely-elmenykent-el-tudatalattinkban-akar-mindennapi-eletunket-stresszhelyzeteinket.html Kelly Osbourne-nak epilepsziája van?http://www.life.hu/gyogyulj/20130310-kelly-osbourne-epilepszias-az-orvosok-tesztje-szerint.html

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!