Lindsay Lohan színésznő rehabilitáció drog kokain alkohol
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lindsay Lohan azt állítja, hogy ő nem drogfüggő, "csak" néhányszor próbálta ki a kokaint. Még mindig tartja magát ahhoz, hogy nincsenek alkohol- és drogproblémái. Ennek ellenére jelenleg is rehabilitáción van.

Lindsay Lohan végre beadta a derekát és felkereste a híres Betty Ford klinikát. A háromhónapos kezelésen kötelező részt vennie. A bíróság azért küldte elvonóra, mert hazudott a rendőrségnek, amikor azt állította, nem ő vezette a kocsit, amely tavaly nyáron karambolozott.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A színésznő szerint a rehab teljesen értelmetlen, mert ő nem függő. Azt mondja, egész életében csak ötször próbálta ki a kokaint. Ahogy a Life.hu is megírta, rajtakapták például egy szilveszteri bulin is, amint a mellékhelyiségben szippantott drogot. Lindsay őszintén bevallotta, hogy akkor kezdett lecsúszni, amikor Los Angelesbe költözött. Főleg 20 és 23 éves kora között élt ezekkel a szerekkel. Elárulta azt is, hogy nem vetette meg a marihuánát és az ecstasyt sem, de a herointól távol tartotta magát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.