plasztikai műtét megbánás Jackie Stallone mókus Sylvester Stallone szívinfarktus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sylvester Stallone anyukája, Jackie bevallotta, hogy nagyon megbánta számtalan plasztikai műtétjét.

Rémesen néz ki szegény Sylvester Stallone mamája. Az asszony 91 éves, túl van a harmadik szívinfarktuson és rengeteg plasztikai műtéten. Jackie Stallone a Daily Mailnek azt mondta: "Úgy nézek ki, mint egy mókus, akinek tele van tömve a szája mogyoróval." Nézzétek meg itt, hogyan csúfította el az arcát Jackie.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Jackie Stallone még 2012-ben

Jackie felsorolta, hogy legalább 50 injekciót kapott eddig, amelyek "felfújták" az arcát, és néhány kémiai hámlasztást is maga mögött tudhat. Botoxot viszont nem kért. A mai plasztikai sebészeket pedig kóklereknek tartja. Az elrontott operációk ellenére úgy fogalmazott: büszke arra, ahogy kinéz, hiszen a legtöbb vele egyidős ember már rég öregek otthonában tengődik.

Jackie beszélt két hónapja történt borzalmas szívrohamáról is, és élete legtragikusabb évéről, amikor lánya, Toni Ann Filiti a szeme láttára halt meg a házában, előtte néhány héttel pedig unokája, Sage hunyt el.

Végül megosztotta hosszú életének titkát is. Az egyik, hogy egy nála sokkal fiatalabb, 60 éves férjet fogott magának. A másik csodafegyvere pedig a spenót. Minden reggel felforral belőle egy kis zacskónyit egy főtt tojással együtt. Ezen kívül táncol, zongorázik és kétszer egy héten személyi edző is jár hozzá.

Szívinfarktust kapott Stallone anyukájahttp://www.life.hu/legykepben/20130225-sylvester-stallone-amerikai-szinesz-anyukaja-elethalal-kozott-szivinfarktusa-volt.htmlMeghalt Sylvester Stallone húgahttp://www.life.hu/legykepben/20120828-meghalt-sylvester-stallone-akciosztar-huga-toniann-filiti.htmlKét órán múlt a magyar teniszező életehttp://www.life.hu/gyogyulj/20130619-czink-melinda-teniszezo-vakbelgyulladasat-keson-mutottek-meg-majdnem-belehalt.htmlMajdnem széttaposta a ló Johnny Deppethttp://www.life.hu/gyogyulj/20130618-johnny-depp-szineszt-majdnem-agyontaposta-a-lo-a-maganyos-lovas.htmlBotox vagy arcplasztika? Ez a jobb megoldáshttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130531-botox-vagy-arcplasztika-a-plasztikai-sebesz-szerint-ez-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.