Így támad az uszodaszemölcs

HPV strand szemölcs vírus uszoda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legkisebb elváltozás is ijesztő lehet "a legnemesebb szerveken": tény azonban, hogy nem kell mindig elsőre a legrosszabbtól tartani!  
Egy alattomos és csúnya betegség: a szemölcshttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110506-egy-alattomos-es-csunya-betegseg-a-szemolcs.htmlÍgy kezeld a condylomát!http://www.life.hu/gyogyulj/20130529-condiloma-tunetekrol-ir-dr-kaszab-csilla-a-lifehu-bor-es.html18 megdöbbentő kérdés és válasz a szépségrőlhttp://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110112-18-megdobbento-kerdes-es-valasz-a-szepsegrol.html6 tipp, hogy ne kapd el a fertőzéseket a strandonhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110627-6-tipp-hogy-ne-kapd-el-a-fertozeseket-a-strandon.htmlHúsz dolog, amit minden nőnek tudnia kell a hüvelyérőlhttp://www.life.hu/gyogyulj/nyugatiorvoslas/20100816-husz-dolog-amit-minden-nonek-tudnia-kell-a-huvelyerol.htmlVeszélyes a nemi szervek szőrtelenítésehttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130325-a-nemi-szervek-szortelenitese-borotvalasa-vagy-gyantazasa-megnovelheti-a-kulonfele.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.