Súlyosan megsérült az egykori szupermodell

modell Janice Dickinson sérülés sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kórházba került Janice Dickinson, aki egy áruházi baleset során szerzett súlyos sérüléseket.

Az egykori szupermodell egy Beverly Hills-i drogériában szerzett súlyos sérülést, amikor az épület garázsajtaja fejbe ütötte.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

"Szabályosan a földre zuhantam az erejétől. A jobb lábamra estem, ezért az is megsérült"- mondta később a sztár, aki saját lábán hazament, de az éjszaka erősödő fájdalmak miatt másnap bement a kórházba, ahol megállapították, hogy súlyos agyrázkódást szenvedett. Janice otthonában lábadozik, de bevallása szerint rettenetesen érzi magát- értesült a TMZ. Nézd meg a kórházban készült képeket itt.

VV Dya a szex miatt tolta el a plasztikai műtétethttp://www.life.hu/gyogyulj/20130713-vv-dya-a-valo-vilag-egykori-sztarja-a-szex-miatt.htmlAlvás a forró nyári éjszakákon? Ezekre figyelj!http://www.life.hu/gyogyulj/20130712-alvasi-tanacsok-nyari-ejszakakra.htmlNem szabadulhat a pszichiátriáról BB Évahttp://www.life.hu/gyogyulj/20130712-bb-eva-a-tv2-egykori-sztarja-a-big-brother-egykori.htmlTúlélőkalauz: 8 jó tanács, ha fesztiválra készülszhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130702-tulelokalauz-fesztivalokra.htmlMagas sarkúban bálozhatott a láb nélküli tinihttp://www.life.hu/gyogyulj/20130710-lifenight-specialis-mulab-segitsegevel-magassarkuban-balozott-a-lab-nelkuli-tinedzser.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.