műsorvezető Kasza! (tévéműsor) életveszély cukorbetegség Kasza Tibor sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Élete első talk showjának első felvételén Kasza Tibi nem is sejtette, hogy mekkora baj történt a családjában. Az édesanyját életveszélyes állapotban szállították kórházba, cukorbetegsége miatt ugyanis éjszaka "bekómált", vagyis tudatvesztéses állapotba került.

Kasza Tibi családja azonban úgy döntött, hogy nem szólnak neki a történtekről, míg véget nem ér a felvétel, mert sejtették, hogy a sziporkázó humoráról ismert énekes- műsorvezető csapot- papot otthagyna és rohanna édesanyjához a kórházba.

Fottás: TV2
Fottás: TV2

Végül a Kasza! című műsor felvétele után Tibi párja, Andi volt az, aki elárulta a rossz hírt. Az énekes azonnal autóba ült és Szegedre sietett szeretett édesanyjához. "Amikor este fél tíz körül véget ért a forgatás, és bementem az öltözőmbe, akkor állt elém a párom, Andrea. Falfehér arccal, remegő hangon közölte, hogy anya kórházba került. Azonnal autóba ültem, és hajnali kettőre leértem Szegedre. Akkor már nem mehettem be hozzá, ott leültem, és megvártam a reggeli vizitet"- mesélte a Blikknek Tibi, aki csak akkor nyugodott meg, amikor reggel bemehetett anyukájához, aki nem csak magához tért, de az énekes egyik poénján is nevetett.

Meghalt Julie Harris amerikai színésznőhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130825-meghalt-julie-harris-amerikai-szineszno-nyolcvanhet-eves-volt.html59 napig alszik egyfolytában a fiatal szépséghttp://www.life.hu/gyogyulj/20130823-59-napig-alszik-egyfolytaban-a-csipkerozsikaszindromas-lany-imaarl-duprey.htmlItt a bőrre permetezhető koffein a kávé helyetthttp://www.life.hu/gyogyulj/20130824-borre-permetezheto-koffeint-helyettesitheti-a-kavet-egy-amerikai-vegyesz-szerint.htmlA férfi, akinek áldás volt a rákhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130822-rick-keyworth-rakos-volt-de-meggyogyult-es-szemelyi-edzo-lett.htmlNem énekel többé a Grammy-díjas énekesnőhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130824-nem-enekel-tobbe-a-parkinsonkorban-szenvedo-linda-ronstadt-grammydijas-enekesno.htmlBotrány lett a csúnya szeméremajkakbólhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130823-lifenight-botrany-lett-a-csunya-szemeremajkakbol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.