Az Ostrich Pillow tervezőpárosa, Key Portilla-Kawamura és Ali Ganjavian a hétköznapi élet nehézségeinek egyszerű megoldására találta ki különleges párnáját, amellyel bárhol és bármikor álomra hajthatod a fejed.


Neked is eszedbe jutott már a buszon utazva, milyen jó lenne pihenni egy szemhunyásnyit? A hideg ablaküveg és a szemedbe sütő nap ezentúl nem jelenthet akadályt: az Ostrich fantázianévre hallgató párna azért született, hogy ebben segítségedre legyen. Az első pillantásra bizarr és egyben vicces fejfedő, amelyről ide kattintva nézhetsz képet, nemcsak a járművek rezgését csillapítja, hanem speciális töltőanyagának köszönhetően a zajokat is kiszűri. "Rengeteg időt töltünk a képernyő előtt ülve vagy épp a forgalomban. Ezért gondoltuk, miért ne lehetne valami olyasmit alkotni, amely segít kizárni a külvilágot és aludni?" - magyarázta Ali Ganjavian, a tervezőpáros egyik tagja, aki szerint a párna akár 34%-kal is megnövelheti hatékonyságunkat. Így pedig bizonyára a főnökünknek sem lesz egyetlen szava sem, amikor fejünkre húzzuk a vicces párnát és álomittasan elterülünk az asztalunkon.

Forrás: www.ostrichpillow.com

Alvás a forró nyári éjszakákon? Ezekre figyelj!http://www.life.hu/gyogyulj/20130712-alvasi-tanacsok-nyari-ejszakakra.html Ronthatja a sperma minőségét az alváshiányhttp://www.life.hu/szeress/20130508-ronthatja-a-sperma-minoseget-az-alvashiany.html Hogyan bírjuk alvás nélkül?http://www.life.hu/gyogyulj/20130422-alvashiany-es-relaxacio-hogyan-birjuk-alvas-nelkul.html Meghökkentő! Alvás közben nő a pocak!http://www.life.hu/ez-zsir/20130409-meghokkento-teny-a-hizasrol-alvas-kozben-no-a-pocak.html Házi praktikák a pihentető alváshozhttp://www.life.hu/gyogyulj/20121115-nem-tudsz-elaludni-nevelj-citromfuvet-a-balkonon-hazi-praktikak-a.html Amikor alvás közben hozzád bújik egy idegenhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20121114-mozi-film-szorakozas-mit-szolnal-ha-alvas-kozben-hozzad-bujna.html Szex alvás közben - A szexszomnia szindróma (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120221-amikor-a-pasid-alvas-kozben-vagyik-egy-kis-legyottra-.html