Bárhol aludhatsz a bizarr párnával

bizarr pihenés tervezés párna LifeNight utazás alvás vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ostrich Pillow tervezőpárosa, Key Portilla-Kawamura és Ali Ganjavian a hétköznapi élet nehézségeinek egyszerű megoldására találta ki különleges párnáját, amellyel bárhol és bármikor álomra hajthatod a fejed.

Intim fotósorozat: alvás közben fényképezték le a várandós nőket


Neked is eszedbe jutott már a buszon utazva, milyen jó lenne pihenni egy szemhunyásnyit? A hideg ablaküveg és a szemedbe sütő nap ezentúl nem jelenthet akadályt: az Ostrich fantázianévre hallgató párna azért született, hogy ebben segítségedre legyen. Az első pillantásra bizarr és egyben vicces fejfedő, amelyről ide kattintva nézhetsz képet, nemcsak a járművek rezgését csillapítja, hanem speciális töltőanyagának köszönhetően a zajokat is kiszűri. "Rengeteg időt töltünk a képernyő előtt ülve vagy épp a forgalomban. Ezért gondoltuk, miért ne lehetne valami olyasmit alkotni, amely segít kizárni a külvilágot és aludni?" - magyarázta Ali Ganjavian, a tervezőpáros egyik tagja, aki szerint a párna akár 34%-kal is megnövelheti hatékonyságunkat. Így pedig bizonyára a főnökünknek sem lesz egyetlen szava sem, amikor fejünkre húzzuk a vicces párnát és álomittasan elterülünk az asztalunkon.

Forrás: www.ostrichpillow.com
Forrás: www.ostrichpillow.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.