betegség fotósorozat cosplay mitokondriális betegség gyógyíthatatlan beteg gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A cosplayesek nem csupán mások külső tulajdonságait veszik át, hanem jellegzetes viselkedésüket és szokásaikat is. Savannah Greenawalt mitokondriális betegségére akarja felhívni a figyelmet különleges képsorozatával.

Ritka betegségére akarja felhívni a figyelmet Savannah Greenawalt azzal a cosplayes fotósorozattal, amelyet édesanyjával együtt készítettek. A mitokondriális betegségben szenvedő kislány hol mamája, hol híres emberek bőrébe bújt bele.

Savannah Greenawalt itt Jackie Kennedyt utánozza Forrás: https://www.facebook.com/pages/Saving-Savannah/

A legtöbbször gyerekeknél előforduló kór megakadályozza, hogy a szervezet energiává alakítsa a bevitt táplálékot és oxigént. Sajnos a legtöbb betegnek, akárcsak Savannahnak, kevés esélye van arra, hogy megélje a tizenéves kort. Savannah és anyukája hihetetlen fotósorozatának további részleteit ide kattintva nézheted meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.