Mindenki tudta, hogy mi zajlik a családban, a nő rettegett, segítséget is kért, mégis magára maradt. A férj tavaly június 7.-én szabályosan kivégezte.

Évek óta rettegésben tartotta családját az az 52 éves dunapataji férfi, aki tavaly nyáron végül megkéselte feleségét. Az asszony, halála előtt segítséget kért a szomszédoktól- írta az Origo- de a szomszédok nem vették komolyan a kérést. Túl sok hasonló veszekedésnek voltak már szemtanúi, valószínűleg úgy vélték ez is rendeződik majd.

Forrás: Thinkstock

A család hosszú ideje anyagi gondokkal küzdött, a 16 éves közös nagylány 2012 szeptembere óta már iskolába se tudott járni. De nem csak anyagi gondok nehezítették életüket, hanem a férfi terrorja is. Többször menekültek, költöztek el tőle, de a féri fenyegetéssel, ígérgetéssel rávette őket, hogy visszajöjjenek hozzá. Az anya most viszont komolyan menni akart, mert tudta, ha nem költöznek, a nagylányt kiemelik a családból. Végleges távozási szándékát jelentette be otthon, ezután támadt rá a férj gyilkos indulattal.