Hatalmas szerencséje volt a fiatal énekesnőnek. Lolát hétfő este, egy forgatás szünetében csapta meg az áram, abban a pillanatban, amikor egy utángyártott töltőt dugott a konnektorba, hogy feltöltse a mobilját, tájékoztat a Blikk.

"Akkor vettem az utángyártottat, amikor egyik alkalommal nem volt kéznél a saját, eredeti töltőm. Háromszor, négyszer használtam eddig, de ezután, azt hiszem, már egyszer sem fogom. Bedugtam a töltőt, és az abban a pillanatban nagy pukkanással felrobbant" - így kezdte szerencsésen végződő balesetének történetét a 25 éves lány.

Lola férjhez megy? Kattints!Forrás: Instagram/Lola

"A baleset után a bal karom zsibbadt jó néhány órán át. A töltő szénné égett! Még most sem értem, a koromfekete töltőt elnézve, én hogy éltem túl. Az orvosok is csodálkoztak, és annyit mondtak: ekkora áramütésnél vagy életben marad az ember, vagy nem" - állítja Lola, akit csak hét-nyolc óra elteltével kiengedtek ki az orvosok az Uzsoki kórház sürgősség osztályáról.

"Annyit mondtak, vigyázzak, mit hova dugok. Szívritmuszavar léphet fel ilyenkor utóhatásként, de ha a balesetet követő huszonnégy órában nem jelentkezik rosszullét, akkor csak megmaradok" - viccelődött az énekesnő, aki mint utóbb megírtuk, újra szerelmes.