Türelemre kéri az embereket Schumacher menedzsere

Forrás: AFP -
síbaleset Sabine Kehm tüdőgyulladás Forma-1 Michael Schumacher menedzser ébresztés megszólalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Schumacher menedzsere csütörtökön semmi konkrét információt nem közölt a versenyző állapotáról, csak megköszönte a család nevében az emberek aggódását és azt kérte, legyenek türelmesek, ha történik bármi fontos, azt közölni fogják - írja a focus.de nyomán a hvg.hu.

Ahogyan a Life.hu is megírta, nem reagál a gyógyszerek megvonására Schumacher. A Forma-1-pilóta ráadásul a sok fekvéstől tüdőgyulladást is kapott.

Schumacher és menedzsere, Sabine egykor Melbourne-ben Forrás: AFP

Schumi menedzsere csütörtökön közleményt adott ki: "Michael családja újra szeretné köszönetét kifejezni az embereknek, akik együttéreznek velük. A jókívánságaik segítenek a családnak, és meg vagyunk győződve arról, hogy Michaelnek is, aki továbbra is az ébresztés folyamatát éli át" - nyilatkozta Sabine Kehm.

"Ahogy a legtöbb ilyen esetben, most sincs két ugyanolyan nap. A család mégis az emberek megértését kéri, mivel továbbra sem adunk ki információkat egészségügyi állapotáról, Michael privát szféráját védve. Ahogy az elején is biztosítottunk róla mindenkit: a fontos fejleményeket mindig közölni fogjuk. Tudjuk, hogy az ébresztés folyamata sokáig elhúzódhat. A család erősen hisz Michael felépülésében és bízik az őt kezelő orvosi csapatban, nővérekben és ápolókban. A fontos nem az, hogy milyen gyorsan gyógyul fel Michael, hanem az, hogy a folyamat továbbra is ellenőrzött körülmények között és folyamatosan haladjon" - zárta sorait a menedzser.

Tüdőgyulladást kapott Schumacherhttp://www.life.hu/drlife/20140212-michael-schumacher-a-forma-1-hetszeres-vilagbajnoka-tudogyulladast-kapott-antibiotikummal-kezelik.htmlA Forma-1 hétszeres világbajnoka múlt héten betegedett meg, azóta erős antibiotikummal kezelik - írja a német Bild információira hivatkozva a sport.hir24.hu. Dr. Life--A legnehezebb még hátra van Schumacher gyógyulásábanhttp://www.life.hu/drlife/20140210-michael-schumacher-ex-forma-1-es-pilota-gyogyulasanak-legnehezebb-resze-meg-csak-most-jon.htmlA Forma-1 hétszeres bajnokának orvosai szerint a legnehezebb rész még csak ezután következik Schumi gyógyulásában.Dr. LifeOrigoSchumachert elkezdték felébreszteni a kómábólhttp://www.gphirek.hu/f1/20140130-f1-schumachert-elkezdtek-felebreszteni-a-komabol.htmlEzt már a menedzsere is megerősítette, hangsúlyozva ugyanakkor, hogy a folyamat sokáig fog tartani.F1 hírek

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.