Barátai vallottak Bajor Imre állapotáról, aki Kínából hazaérve egy újfajta kezeléssel próbálkozik.

 

Koós János és Farkasházy Tivadar büszkék barátjukra, Bajor Imrére, aki nagyon higgadtan és tudatosan küzd a súlyos betegség ellen. Imrének a kínai orvosok egy új kezelést javasoltak, ő pedig megfogadta a tanácsukat – írja a Blikk.  

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

„Egy szó sem igaz abból, ami több hírportálon is megjelent, hogy Imrét azért küldték haza Kínából, hogy minél többet legyen a családjával, mert nem tudnak rajta segíteni. Egy barátom ott volt, nem hangzott el ilyen" – mondta felháborodva Farkasházy. „Kínában az derült ki, hogy az a fajta kezelés, amit ők alkalmaznak, Imre betegségére nem igazán megfelelő. Voltak olyan becsületesek, és ajánlottak helyette egy másikat, ami hatásosabb és Magyarországon is elérhető. Tudomásom szerint pár napon belül már el is kezdik Imrén az új kezelést. Arról azonban semmit nem szeretnék mondani, milyen terápiáról van szó. Ez ugyanis csak rá és a családjára tartozik. Nagyon reménykedem az új kezelésben" – tette hozzá Farkasházy.

Bajor másik közeli barátja, Koós János is bizakodó.

„Lényegesen jobban van, mint volt. Holnap le is megyek hozzá, és meglátogatom. Nagyon várom már, hogy újra találkozzunk, és beszélgessünk egy nagyot. Lehet, haza sem jövök, hanem lent alszom. Amikor utoljára beszéltünk, éreztem a hangján, hogy nem hagyta el magát, és nagyon örül annak, hogy ismét Fülén lehet. Lényegesen vidámabb volt, mint korábban" – mondta Koós János, akinek egy utcában van a háza Bajoréval Fülén.