Szent Rókus Kórház Psota Irén szívkatéterezés orvos húsvét rehabilitációs kezelés kórház szívinfarktus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő a húsvétot otthon, családi körben tölthette, szerdán pedig önként tért vissza a Szent Rókus Kórház kardiológiai rehabilitációs osztályára, ahol újabb kezelések várnak rá.

Múlt hét pénteken hazaengedték Psota Irént a Szent Rókus Kórház kardiológiai rehabilitációs osztályáról azzal a feltétellel, ha a húsvéti ünnepek után visszatér. A művésznő betartotta ígéretét, szerdán önként feküdt be a kórházba újabb egy hétre – írja a Blikk.

Forrás: MTI/Kollányi Péter
Jelek, hogy talán egy kicsit prűd vagyhttp://www.life.hu/intim/20140423-prud-vagy-ha-csak-sotetben-szexelsz-csak-misszionarius-pozban-es-csak-adott-idopontban.htmlNyilván senkinek nem esik jól, ha közlik vele, hogy kissé prűd. Mint ahogy oly sok más, ez is legfőképpen akkor esik rosszul, ha van benne igazság. Összegyűjtöttük a jeleket, melyek arra utalnak, te is lehetnél kicsit nyitottabb, bevállalósabb, kíváncsibb a szex terén. Íme a Life.hu összeállítása.Intim--Felfedeztük, mi van egy pasi hűtőjében - és nem csak sör!http://www.life.hu/sztarszerzok/uff/20140423-unokaink-is-fozni-fogjak-tejszines-zoldseges-csirke-tesztaval.htmlAz UFF (Unokáink is főzni fogják), Galambos Dorina énekesnő és Péterfi-Nagy Évi újságíró a sütéshez-főzéshez kedvcsináló fiatalos, jó hangulatú videóblogja. Mostantól egy-egy részt akár te is szerkeszthetsz. Nem kell mást tenned, csak fotót küldened az info@uffblog.hu címre a hűtőd tartalmáról, és a lányok kiötlenek belőle valami finomságot. Emellett a férjek, Pély Barnabás és Péterfi Attila (B the First) nemcsak elfogyasztják a mennyei falatokat, hanem írnak hozzá neked egy dalrészletet. Kövessétek videóinkat és a cikkhez kapcsolódó receptet itt a Life.hu-n!UFF--Főszerepben a kecses nyak - készíts trendi kiegészítőt!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140423-hogyan-legyek-jo-no-divatos-zsinoros-nyaklancot-keszitunk.htmlSzeretnéd, ha vonzaná az elismerő tekinteteket a nyakad? Díszítsd fel! Egy kis zsinórból és némi láncból trendi nyakláncot tudsz készíteni - így csináld!Hogyan legyek jó nő

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.