Négyesikrek életéért küzdenek

Forrás: Thinkstock -
ikrek élet orvosok kórház fertőzés Kaposvár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Négyesikrek születtek egy kaposvári családban, a kicsik azonban elkaptak egy fertőzést, ezért az orvosok küzdenek a babák életéért.

„Hat éve vártunk rájuk, nem lombikbébik, de orvosi „rásegítéssel születtek" "– nyilatkozta a sonline.hu-nak az édesapa, Pap János, aki egy szállítmányozási cégnél irodai dolgozó – írja a Bors.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

„A múlt héten jöttek világra a pécsi kórházban. Jelenleg inkubátorban vannak, mert kritikus az állapotuk, de abban bízunk, hogy a körülményekhez képest egyre jobban lesznek. 27 hétre születtek, a súlyuk, fejlettségük alapján életképesek" – magyarázta az édesapa, aki azt is elmondta, hogy nem egypetéjű ikrek, nem is fognak jobban hasonlítani egymásra, mint más testvérek.

„900 gramm súllyal, 34-35-37 centi hosszal látták meg a napvilágot. Az édesanya jól van, bár az utóbbi időben már nehezen viselte a terhességet. A négy gyermekünk császármetszéssel született, nem volt komplikáció. Most a pécsi kórházban vagyunk, folyamatosan szorítunk értünk"
– tette hozzá az apa.

Bébi panda jósolhatja meg a focivébé eredményeithttp://www.life.hu/news/20140605-a-2014-es-focivebe-eredmenyeit-egy-bebi-panda-josolhatja-meg-korabban-paul-a-polip-josolt.htmlEgy kínai pandakölyök tippelheti meg a jövő héten kezdődő Riói futball világbajnokság eredményeit. Korábban Paul, a polip végezte el ezt a nemes feladatot.News--Újra megmozdult a föld a Bükkbenhttp://www.life.hu/news/20140605-foldrenges-volt-a-bukk-hegysegben.htmlA tegnapi 3,2-es erősségű rengés utórengése következett be ma hajnalban a Bükk-hegységben. NewsElkészült Puli, a magyar holdjáróhttp://www.life.hu/news/20140604-elkeszult-a-magyar-holdjaro-puli-a-nemet-part-time-scientists-es-a-japan-team-hakuto-sajat.htmlElkészült az a különleges szerkezet, amit eljuttatnak a Hold felszínére, ahol legalább 500 métert kell megtennie.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.