Az agydaganattal küzdő Bajor Imre lassan átlendül a kritikus helyzeten - fogalmazott a színész felépülését segítő intézmény vezetője. Dr. Vargha Zoltán szerint minden rendben van.

Nemrég mentő vitte a kórházba Bajor Imrét, mert sürgős egészségügyi ellátásra volt szüksége. Az otthonában gyógyuló színész sokáig visszautasította a kórházi kezeléseket, azonban kiszáradás miatt vérre és infúzióra volt szüksége. Nehezen vették rá, hogy vállalja a kórházi kezeléseket, de végül beleegyezett családja kérésébe.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/

A kórházban, amelynek az említett Vargha Zoltán a vezetője, intravénás és infúziós kezeléseket kapott, hogy megerősödjön. Az intézményvezető a Vasárnapi Blikknek elmondta, a gondos és szakszerű kezelésnek hála a színész jól van. "Minden rendben van. Jót tett neki az intravénás kezelés, amit kapott. Az étvágya ugyanis jobb, mint hajdanán. Amióta pedig megtudta, hogy hazamehet, a kedve is sokkal jobb, mint volt. Úgy néz ki, átlendül a kritikus helyzeten. De sok múlik az előttünk álló néhány heten. Folytatjuk a további terápiákat, hogy teljes értékű életet tudjon élni. És reméljük, a legjobbakat" - mondta.