Tragikus haláleset miatt szakadt meg a Somogy megyei negyedosztályú Inke-Baté bajnoki mérkőzés vasárnap - az egyik játékos a pályán esett össze és halt meg. Az Origo úgy tudja, nyugdíjazása előtt vadászpilótaként szolgált. 

A Somogy Megyei Labdarúgó Bajnokság második fordulójában vasárnap az Inke csapata fogadta a Baté gárdáját. A megyei negyedosztályú bajnoki első félidejében az 57 éves batéi Bodor Jenő azonban összeesett a pályán, és bár a játékos segítségére siető partjelző azonnal megkezdte az újraélesztést, sem ő, sem a mentők nem tudtak már segíteni - számol be a hvg.hu a Somogyfoci.hu értesüléseire hivatkozva. 

"1993 és 2009 között 9 magyar sportoló vesztette életét hirtelen szívhalál következtében, ebből 6 focista volt.Kolonics György olimpiai bajnok kenus pedig még 2008 júliusában lett rosszul az egyik edzésen, és annak ellenére, hogy a korábbi vizsgálatokon semmiféle szív- és és érrendszeri probléma nem látszott, a kiemelkedő sportoló mégis röviddel az ájulása után életét vesztette." A teljes cikket IDE kattintva tudod elolvasni!