Hazaengedték a kórházból Schumachert

Forrás: AFP/Toshifumi Kitamura -
Sabine Kehm rehabilitáció kóma Forma-1 Michael Schumacher kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Schumachert kiengedték a kórházból, már otthonában van – erősítette meg a síbalesetet szenvedő egykori autóversenyző menedzsere, Sabine Kehm.

Remek hír a Schumacher-rajongóknak! A Forma-1 hétszeres világbajnokának rehabilitációját mostantól otthonában folytatják, nyolchónapnyi kórház, (ebből fél év mesterséges kóma) után. Schumacher már otthonában van –erősítette meg Sabine Kehm, a Forma–1-es legenda menedzsere.

Forrás: AFP/Toshifumi Kitamura

Kehm kedd délután közleményt adott ki, amelyben azt írta: a tavaly decemberben síbalesetet szenvedő Schumacher állapota az utóbbi hónapokban – a súlyos sérüléseinek megfelelően – javult, de még mindig hosszú és kemény út áll előtte – írja a hvg.hu.

Schumacher tavaly decemberben szenvedett súlyos síbalesetet a francia Alpokban. A szerencsétlenség után kómában volt, amiből fél év után ébredt fel. Rehabilitációja eddig egy Lausanne-i kórházban zajlott.

A karácsonyt már az otthonában töltheti Schumacher?http://www.life.hu/drlife/20140904-friss-hirek-michael-schumacher-allapotarol-a-karacsonyt-mar-az-otthonaban-toltheti.htmlMichael Schumachert még mindig Svájcban, egy lausanne-i kórházban kezelik. Az elmúlt napokban friss hírek jelentek meg a többszörös Forma-1-es világbajnok állapotáról, aki tavaly decemberben szenvedett síbalesetet.Dr. Life--Megható levelet küldött Schumacher felesége egy 9 éves kisfiúnakhttp://www.life.hu/news/20140903-michael-schumacher-felesege-corinna-levelben-koszonte-meg-egy-kisfiunak-schumacherrol-irt-konyvet.htmlCorinna Schumacher egy kedves üzenetben köszönte meg a gyermeknek különleges ajándékát. A kissrác egy könyvet írt „Ferrari Adventures" címmel, amelyet természetesen Schumacher ihletett. Ennek egy példányát kapta meg a család.News--Elvesztette a pert Michael Schumacher felesége, Corinnahttp://www.life.hu/news/20140901-michael-schumacher-felesege-corinna-elvesztette-a-pert-amelyet-ket-medium-ellen-inditott.htmlMichael Schumacher hétszeres Forma-1-es világbajnok nejének keresetét a bíróság elutasította. Ebben le akarta tiltani a róla megjelent képeket, amelyek a Schumi balesete utáni napokban készültek.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.