Ha valaki a legszebb fogú és mosolyú celebek után kutat az elméjében, egész biztosan beugranak neki Angelina Jolie millió dolláros ajkai, Julia Roberts teljes fogsora, valamint a nonstop vicsorító és nyelvet nyújtogató Miley Cyrus arcberendezése is. Ők azonban kicsit már túl is teljesítik a feladatot, ahogy azok a hírességek is, akiket korábbi, Ijesztően tökéletes fogsorok: sztárok furcsa mosollyal című cikkünkben mutattunk be.

Mi viszont az arany középutat kerestük, és inkább olyan sztárokat gyűjtöttünk, akik ritkán vigyorognak teli szájjal, amikor azonban megteszik, igazán bájos lesz tőle az arcuk. A tökéletes mosolyhoz természetesen hibátlan fogak is kellenek, melyekkel szintén rendelkeznek kedvenceink. Íme, a Life.hu legszebbjei.

Emma Watson

A Harry Potter-filmek fiatal, még mindig csak 24 éves sztárja a legritkább esetben mosolyog szélesre húzott szájjal. Mind a Facebook-oldalán, mint pedig az egyéb fotógalériákban nehéz róla olyan fényképet találni, ahol úgymond kimutatja a foga fehérjét. Hiszünk benne, hogy a gyönyörű színésznő, aki egyébként a tanulmányai befejezése után szívesen lenne akár jógaoktató is, egyszer csak ráharap majd a szélesvásznú szájelhúzásra, és többször mutatja majd meg így is csodás mosolyát.

Forrás: AFP/Loic Venance

Michael Fassbender

Persze, az őrülten jóképű Fassbender esetében mondhatjuk, hogy a mosolya a sármossága alapköve, ettől függetlenül tökéletesen beleillik a felsorlásunkba. A szexi színész nem fukarkodik, ha 100 wattos mosolyról van szó, mind filmjeiben, mind pedig a forgatási helyszínektől távol előszeretettel villantja ki hibátlan fogsorát. A női rajongók és természetesen a szerkesztőség nagy örömére. Meglepő, de igaz, hogy mindezek ellenére Michael egyáltalán nem tartja magát vonzó férfinak.

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

Pippa Middleton

Nővére, Katalin hercegnő tökéletességének ellenére sok szó esik Pippáról is, bár inkább a gömbölyű fenekéről, mintsem tündéri arcáról. Mi azonban a fiatalabbik Middleton lány mosolyát is imádjuk, melyet gödröcskéi és vonásai tesznek még különlegesebbé. 

Forrás: AFP

Ewan McGregor

Mr. McGregorról sem egyszerű a mosolyalbumba illő képet találni, pedig filmjei tanúsága szerint joggal hihetjük, ő bizony 32 foggal maxolja ki ezt a kérdést a mindennapokban. Szerencsénkre időnként azért ő is megmutatja, mitől döglik a légy, vagyis csodás mosolyt villant széles e világra. A jó géneket egyébként a színész 18 éves lánya is örökölte. Nézd meg, milyen gyönyörű nővé cseperedett!

Forrás: AFP/-

Penélope Cruz

Nem csoda, hogy a 40 éves, és immáron kétgyermekes anyuka mosolyával elcsábította a világ egyik legsármosabb pasiját, Javier Bardemet. Ezekkel az Oscar-díjas ajkakkal és fogakkal nem meglepő, hogy a színésznő mindig elbűvölő, bájos, és tekintete végtelen kedvességet áraszt. Legutóbbi hírek szerint Cruz kiváló adottságaival akár Bond lány is lehet. Nos, mi drukkolunk neki.

Forrás: AFP/Jemal Countess