Hollywoodi mosolyalbum: ők a legszebb fogú sztárok

Forrás: AFP/Loic Venance -
Madenta betegség Pippa Middleton fogápolás fogászat Emma Watson fogsor egészség Michael Fassbender Penelope Cruz Ewan McGregor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha valaki a legszebb fogú és mosolyú celebek után kutat az elméjében, egész biztosan beugranak neki Angelina Jolie millió dolláros ajkai, Julia Roberts teljes fogsora, valamint a nonstop vicsorító és nyelvet nyújtogató Miley Cyrus arcberendezése is. Ők azonban kicsit már túl is teljesítik a feladatot, ahogy azok a hírességek is, akiket korábbi, Ijesztően tökéletes fogsorok: sztárok furcsa mosollyal című cikkünkben mutattunk be.

Mi viszont az arany középutat kerestük, és inkább olyan sztárokat gyűjtöttünk, akik ritkán vigyorognak teli szájjal, amikor azonban megteszik, igazán bájos lesz tőle az arcuk. A tökéletes mosolyhoz természetesen hibátlan fogak is kellenek, melyekkel szintén rendelkeznek kedvenceink. Íme, a Life.hu legszebbjei.

Emma Watson

A Harry Potter-filmek fiatal, még mindig csak 24 éves sztárja a legritkább esetben mosolyog szélesre húzott szájjal. Mind a Facebook-oldalán, mint pedig az egyéb fotógalériákban nehéz róla olyan fényképet találni, ahol úgymond kimutatja a foga fehérjét. Hiszünk benne, hogy a gyönyörű színésznő, aki egyébként a tanulmányai befejezése után szívesen lenne akár jógaoktató is, egyszer csak ráharap majd a szélesvásznú szájelhúzásra, és többször mutatja majd meg így is csodás mosolyát.

Forrás: AFP/Loic Venance

Michael Fassbender

Persze, az őrülten jóképű Fassbender esetében mondhatjuk, hogy a mosolya a sármossága alapköve, ettől függetlenül tökéletesen beleillik a felsorlásunkba. A szexi színész nem fukarkodik, ha 100 wattos mosolyról van szó, mind filmjeiben, mind pedig a forgatási helyszínektől távol előszeretettel villantja ki hibátlan fogsorát. A női rajongók és természetesen a szerkesztőség nagy örömére. Meglepő, de igaz, hogy mindezek ellenére Michael egyáltalán nem tartja magát vonzó férfinak.

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

Pippa Middleton

Nővére, Katalin hercegnő tökéletességének ellenére sok szó esik Pippáról is, bár inkább a gömbölyű fenekéről, mintsem tündéri arcáról. Mi azonban a fiatalabbik Middleton lány mosolyát is imádjuk, melyet gödröcskéi és vonásai tesznek még különlegesebbé.

Forrás: AFP

Ewan McGregor

Mr. McGregorról sem egyszerű a mosolyalbumba illő képet találni, pedig filmjei tanúsága szerint joggal hihetjük, ő bizony 32 foggal maxolja ki ezt a kérdést a mindennapokban. Szerencsénkre időnként azért ő is megmutatja, mitől döglik a légy, vagyis csodás mosolyt villant széles e világra. A jó géneket egyébként a színész 18 éves lánya is örökölte. Nézd meg, milyen gyönyörű nővé cseperedett!

Forrás: AFP/-

Penélope Cruz

Nem csoda, hogy a 40 éves, és immáron kétgyermekes anyuka mosolyával elcsábította a világ egyik legsármosabb pasiját, Javier Bardemet. Ezekkel az Oscar-díjas ajkakkal és fogakkal nem meglepő, hogy a színésznő mindig elbűvölő, bájos, és tekintete végtelen kedvességet áraszt. Legutóbbi hírek szerint Cruz kiváló adottságaival akár Bond lány is lehet. Nos, mi drukkolunk neki.

Forrás: AFP/Jemal Countess
Ekcémás a baba - mi maradhat a gyerek tányérján?http://www.life.hu/drlife/20140909-az-ekcema-kellemetlen-es-fajdalmas-az-eletminoseget-rombolo-betegseg.htmlAz egészség megőrzésének vagy visszaszerzésének szempontjából nagyon fontosak azok a hétköznapi esetek, amikor egy-egy olvasó osztja meg a betegségével kapcsolatos történetek. Ezek az írások talán segíthetnek abban, hogy valaki más időben figyeljen fel a tünetekre, elváltozásokra, vagy éppen arra ösztökéli, hogy vállalja be végre a régóta halogatott szűrést. A kisgyerekeket érintő látványos elváltozások, ilyen az ekcéma is, természetesen nagyobb figyelmet kapnak a szülők részéről. Ez a történet erről szól.Dr. LifeOrigoKínoz az allergia? Gyógyszerek nélkül is tehetsz ellene - ezekre figyelj oda!http://www.life.hu/drlife/20140909-allergiaszezonban-ezek-azok-amik-ronthatnak-az-allergian.htmlÉgő, viszkető, bedagadt szemek, vöröslő orr és állandó tüsszögés? Nem te vagy az egyetlen, akinek kínzás az allergiaszezon. Jó, ha tudod, hogy ilyenkor még néhány teljesen hétköznapi dolog is sokat ronthat a tüneteken - eláruljuk, mik is ezek. Dr. LifeThinkstockKontaktlencse, szemcsepp, műtét - csodavárás a zöldhályog kezelésébenhttp://www.life.hu/drlife/20140903-a-zoldhalyog-a-masodik-vezeto-ok-a-vaksag-kialakulasaban.htmlA zöldhályog, vagy más néven glaukóma a második helyen áll a vakságot okozó betegségek listáján. Megjelenése lehet rohamszerű, fájdalmakkal járó, de lehet alattomos, észrevétlen is. Mindkét esetben visszafordíthatatlan látáskárosodást okoz. A Life.hu szakértője, dr. Ozsváth Mária szemész szakfőorvos, akupunktúrás főorvos segítségével járta körbe a glaukóma kialakulásának, kezelésének kérdését.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.