Meghökkentő, de roppant tanulságos az egyik legnagyobb édességgyártó cég egészségvédő kampányának videófilmje. A videót egy bombamellű nő keblei közé rejtett kamerával készítették, és azt vizsgálták, kik, hány alkalommal és milyen módon figyelik a nő melleit.

Bár a kisfilm valójában a nőknek szól, és arra hívja fel a figyelmet, hogy ne mulasszák el ellenőrizni rendszeresen a saját mellük állpotát, azért igazán bámulatos dolog megfigyelni egy önkéntes nő mély dekoltázsából kibuggyanó keblére vetett pillantásokat is. -írta a Daily Mail.

Forrás: Thinkstock

A női mell ugyanis valóban csoda, és önkéntelenül is vonzza a pillantásokat, de a filmből kiderül, hogy nem csak a férfiakat bűvöli el a mély dekoltázs. A felvétel 36 lopott pillantást vett fel, és azoknak csak egy része származott féfiaktól. A nők is megbámulták a telt kebleket, a gyerekek is, sőt még egy kutyapillantás is fenn akadt az objektíven. Óriási különbség volt azonban pillantás és pillantás között: amíg a férfiak "sunyi" módon lestek be a halmok közé, addig a nők nyíltan megbámulták a másik keblét, és nem átallották rosszalló arckifejezéssel nemtetszésüket is kinyilvánítani. A gyerekpillantás természetes és ésszerű volt, a kutya pedig barátságos tekintetett vetett a kebelre......

 Nos, ezek után valóban csak az önvizsgálat marad hátra!