Uram, eljött az idő, amire mindig is vártak: gond nélkül odanyúlhatnak magukhoz anélkül, hogy bárki egy rossz szót szólna érte. Mi több, még a fotót is feltölthetik közösségi portálukra. Csak ne felejtsék el hashtagelni a FeelingNuts címkével.

Csak idő kérdése volt, mi fog történni, miután az utolsó jeges vizes vödröt is magára öntötték a hírességek. Persze tudjuk jól, hogy mindez a jó ügyet szolgálta, de már vártuk a pillanatot, mikor ér végére az IceBucketChallenge – hogy aztán átadja a helyét valami egészen újnak.

Forrás: Instagram

És így is lett: a FeelingNuts mozgalom hívei végre lehetővé tették férfijaink számára, hogy végre azt tehessék, amit egyébként mindig is szerettek csinálni: mogyorózni magukat. Ráadásul le is fényképezhetik magukat közben és fel is tölthetik a közösségi oldalukra – anélkül, hogy bárki megszólná őket érte.

A FeelingNuts kampány ugyanis a hererák és más, férfiakat is érintő daganatok szűrési vizsgálatainak fontosságára hívja fel a figyelmet. 

Elképesztő gyógyulás
Peter Crane megdöbbentette orvosait. Az akkor 60 éves férfinél leukémiát diagnosztizáltak, ám a kezelésre már nem került sor - meggyógyult. Peter hihetetlen történetét IDE kattintva olvashatod el.