Miért mogyorózza magát Hugh Jackman és más híresség?

Forrás: Instagram -
kampány hererák szűrés FeelingNuts herezacskó mozgalom IceBucketChallenge hashtag Hugh Jackman Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Uram, eljött az idő, amire mindig is vártak: gond nélkül odanyúlhatnak magukhoz anélkül, hogy bárki egy rossz szót szólna érte. Mi több, még a fotót is feltölthetik közösségi portálukra. Csak ne felejtsék el hashtagelni a FeelingNuts címkével.

Csak idő kérdése volt, mi fog történni, miután az utolsó jeges vizes vödröt is magára öntötték a hírességek. Persze tudjuk jól, hogy mindez a jó ügyet szolgálta, de már vártuk a pillanatot, mikor ér végére az IceBucketChallenge – hogy aztán átadja a helyét valami egészen újnak.

Forrás: Instagram

És így is lett: a FeelingNuts mozgalom hívei végre lehetővé tették férfijaink számára, hogy végre azt tehessék, amit egyébként mindig is szerettek csinálni: mogyorózni magukat. Ráadásul le is fényképezhetik magukat közben és fel is tölthetik a közösségi oldalukra – anélkül, hogy bárki megszólná őket érte.

A FeelingNuts kampány ugyanis a hererák és más, férfiakat is érintő daganatok szűrési vizsgálatainak fontosságára hívja fel a figyelmet.

Elképesztő gyógyulás

Peter Crane megdöbbentette orvosait. Az akkor 60 éves férfinél leukémiát diagnosztizáltak, ám a kezelésre már nem került sor - meggyógyult. Peter hihetetlen történetét IDE kattintva olvashatod el.
Elkészült az IceBucketChallenge halloweeni jelmezehttp://www.life.hu/trend/20140827-elkeszult-az-icebucketchallenge-halloweeni-jelmeze.htmlEzzel a kosztümmel tuti, hogy tarolni fogsz a halloweeni bulin. És még jótékonykodhatsz is!TrendOrigoElőzd meg a rákot - járj szűrővizsgálatokra!http://www.life.hu/drlife/20121016-a-rakmegelozesben-nagy-szerepet-jatszik-a-rendszeres-szurovizsgalat.htmlAz emberi testben bárhol kialakulhat rosszindulatú daganat, melyet sokkal könnyebb megelőzni, mint kezelni. Szűrővizsgálatok, melyek segítségével még időben fel lehet fedezni az elváltozásokat, akár életet is menthetnek.Dr. LifeMellrák – tudod, hogy mit és hogyan kell kérdezned, ha felébred benned a gyanú?http://www.life.hu/drlife/20141001-a-mellrak-gyanuja-nagyon-sok-kerdest-vet-fel.htmlAz emlő havonta elvégzett önvizsgálata elengedhetetlen ahhoz, hogy megőrizd egészséged. A művelet nem bonyolult, nem fájdalmas és csak néhány percig tart. Ezzel kapcsolatban számos anyagot találhatsz, amelyek lépésről-lépésre, akár videóval segítik a pontos folyamat elvégzését. Ám, mi történik akkor, ha találsz valamit?Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.