Kate Moss kampány mellrák mellbimbó melltartó Stella McCartney szalag
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stella McCartney félrecsúszott melltartójában, szalaggal a mellbimbóján provokál a brit modell. A cél azonban nemes.

Október a mellrák hónapja. Kate Moss, aki eddig sem volt rest ledobni a textilt, ezúttal a jó ügyért tette. A 40 éves szupermodell Stella McCartney melltartójába bújt egy provokatív kampány kedvéért, amely a szűrővizsgálatok fontosságára és a megelőzésre hívja fel a figyelmet.

A még nagyobb hatás kedvéért még a mellbimbóját is megmutatta... volna, ha nem takarná el az emlőrák elleni küzdelmet szimbolizáló rózsaszín szalag. Stella McCartney melltartója csak egy darabja annak a fehérneműkollekciónak, amellyel a brit divattervezőnő kimondottan a betegség megelőzéséért kampányol. Paul McCartney lánya a kilencvenes években veszítette el édesanyját mellrák következtében – nem véletlenül fontos számára ez az ügy.

Miután egy éve Angelina Jolie kettős melleltávolításon esett át, így csökkentve az emlőrák kialakulásának kockázatát, az Egyesült Királyság statisztikái szerint megduplázódott a genetikai vizsgálatok száma. A szűrővizsgálatok fontosságán túl a megelőzéssel is sokat tehetsz egészségedért - erről ITT olvashatsz bővebben. A betegség körüli tévhiteket pedig korábban ITT tisztáztuk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.