Harmadik babája megszületése után - 24 évesen -  derült ki Emma O'Reganről, hogy valami gond van a veséjével. Ám az orvosa nem ítélte vészesnek a helyzetet, így csak három év múlva derült ki, hogy mégis nagy a baj.  Olyannyira, hogy a fiatal nő most vesedonort keres a Facebookon: minden vágya, hogy a karácsonyt az otthonában tölthesse családjával. 

„Az orvosom a szülés után azt mondta, rendben vannak a vesefunkcióim, és mivel nem éreztem rosszul magam, hazaengedett. Néhány gyógyszert felírt, de semmi egyéb nem történt" - mesélte a Mirrornak Emma.  "Majd mikor három évvel később a játszótéren összeestem, és kórházba vittek, akkor derült ki, nagy a baj, a veséimmindössze 15%-ban látják el a feladatukat". 

Forrás: Emma O'Regan/Facebook

„Most azonban már csak 4%-osak a veséim, hetente háromszor járok teljes napos dialízisre. Fent vagyok a transzpalantációs listán, de még nem találtak megfelelő donort" - mondta el Emma, aki úgy döntött, a Facebookon kér segítséget. A fiatal anyuka bízik abban, hogy vele is megtörténhet a csoda, ám ezzel együtt az is tudja, hatalmas dolgot szeretne. "Tudom, hogy egy vese óriási kérés, és nagy bátorság és önfeláldozás kell ahhoz, hogy valaki lemondjon egy szervéről, de bízom benne, hogy találok olyat, aki segít" - reménykedik.