Sütő Enikő a vegetáriánus étkezésre esküszik

modell Sütő Enikő vegetarianizmus napidoktor életmód vega
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sütő Enikő nem titkolja, hogy korábban húst evett hússal, de aztán megváltoztatta a gondolkodásmódját.

"Egyetemista koromban húst hússal ettem: úgy gondoltam, hogy ha valamiben nincsen hús, az nem is igazi étel. Nagyjából 10 éve elkezdtem olyan szellemi utakat keresni, amik segítségével kicsit jobban megismerhetem a világot, mert nagyon érdekelt többek között, hogy mi célból születünk a földre, mi az élet értelme" - nyilatkozta Enikő, aki a szellemi útkeresés egyik következményeként ismerkedett meg azzal a nézettel, hogy ahhoz, hogy szellemileg felső szintekre tudjunk jutni, fizikailag is meg kell tisztulnunk.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Ekkor kezdtem elhagyni az étkezésemből a húst – egyik napról a másikra, először csak kíváncsiságból mondtam le róla, de érdekes módon egyáltalán nem éreztem a hiányát, sőt elkezdtem meglepő változásokat észrevenni magamon" - mesélte Sütő Enikő, aki arról, hogy miképpen változott a teste, és mit tesz egészségéért a tökéletes vegetáriánus étrend mellett, a Napidoktor.hu cikkében mesélt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.