szexuális erőszak erőszak molesztálás Törd meg a csendet! pedofília
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Törd meg a csendet! felhívásra olyan erőszakot elszenvedett nők is jelentkeztek, akik nemcsak levélben írták le az ellenük elkövetett agressziót, de kamera előtt is vállalták történetüket. Az áldozatokkal Szily Nóra, a Life.hu sztárszerzője készített interjút.

Védelmük érdekében az áldozatok arcát nem mutatjuk és a hangjukat is eltorzítottuk. Hiszen annak ellenére, hogy érzéseikkel küzdve kamerák előtt foglalják szavakba életük talán legszörnyűbb eseményét, saját környezetük, sőt a családjuk sem feltétlenül ismeri a valóságot. A következő videó szereplője óvodásként szenvedett el szexuális molesztálást. Éveken át, állami gondozottként, minden lehetséges módon kiszolgáltatva támadójának.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!
Szexuális erőszak esetén hívható a NaNE segélyvonala is a 06-80-505-101 számon (hétköznap este 6 és 10 között), illetve a KERET koalíció is elérhető az ingyenesen hívható kék számon, a 06-40-630-006-on!
Mindhárom vonalon felkészült szakemberek fogadják a hívásokat.
Törd meg a csendet! - "Azt kérdezte, van-e már melltartóm"http://www.life.hu/drlife/20141117-tord-meg-a-csendet-csaladon-belul-szexualis-eroszak.htmlPici gyerekkorom óta kísért és kísértett, hogy szépnek tartanak, és a szüleim ezerszer hallották, hogy "de sok bajotok lesz még az udvarlókkal!" Tinédzserként már komolyan féltem attól, hogy elrabolnak, nem mertem visszautasítani a fiúk ártatlan szerelmesleveleit sem, mert attól rettegtem, hogy bosszúból megerőszakolnak - írta a Törd meg a csendet! felhívására egy olvasónk. Ám kiderült, nem az idegenektől kell félnie.Dr. Life--Törd meg a csendet! - "Anyám franciaágyán erőszakolt meg - anyám szerint nem történt semmi"http://www.life.hu/drlife/20141103-a-tord-meg-a-csendet-felhivas-amikor-az-anyai-is-tud-az-eroszakrol.htmlKriszta csak 18 éves volt, amikor édesanyja "aktuális" szerelme megerőszakolta. A lány sírt, könyörgött, menekült volna és valamikor az aktus közben elhányta magát. Ez volt az egyetlen, amire reagált bántalmazója: ráparancsolt, hogy takarítsa fel a mocskot maga után. Az anyja meg ne lássa, mi történt.Dr. Life--Törd meg a csendet! - "Elvette a kezem a sebváltóról és a nemi szervére tette"http://www.life.hu/drlife/20141029-a-tord-meg-a-csendet-felhivas-ujabb-resze-szexualis-eroszak-autovezetes-oktatas.htmlÁgi csak jogosítványt szeretett volna, ehhez azonban mindenképpen be kellett ülnie egy idegen ember kocsijába. Az oktató-tanítvány viszony, és maga a tanulás folyamata is a bizalomra épül, enélkül egyszerűen nem működik. Néha azonban visszaélhet a hatalommal rendelkező fél a bizalommal, ahogy ez Ági esetében is történt. Íme, a Törd meg a csendet! felhívására érkezett újabb történet.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.