Vámos Erika Kárász Róbert Várkonyi Andrea TV2 Thaiföld Kambodzsa gyomorrontás Varga Viktor kórház Hajdú Péter Sraka Kata fertőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem volt elég elővigyázatos kambodzsai nyaralásán a műsorvezető, így betegen tért haza. 

Ahogy a Life.hu is megírta, Vámos Erika ázsiai körútja már a reptéren csúfos véget ért. Ám ezzel még nem zárult le a műsorvezető kálváriája. Erika csapvizet ivott Kambodzsában, most már tudja, ez végzetes hiba volt, mert az ország maláriafertőzött területnek számít. Ezért Erika útja, amint leszállt a repülőről, egy budapesti kórház trópusi osztályára vezetett - írja a Bors.

Forrás: Facebook/Erika Vámos

„Hibát követtem el, mivel úgy mentem ki, hogy a pár évvel ezelőtt beadott hastífuszoltásom már lejárt, de nem tudtam, hogy háromévente meg kell újítani" – árulta el Erika.

Vámos Erika bejárta Ázsiát

A TV2 műsorvezetője úgy érezte, rengeteg fontos, halaszthatatlan dolga van még a világban, így nekiállt beutazni a világ keleti felét. Evett skorpiót, aludt úszó házban egy csodás kis öbölben, áram és minden komfort nélkül, esténként varázslatos történeteket hallgatott Buddha életéről, az élményeiről itt olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.